2777
2789
عنوان

درد دنبالچه.داغونم کرده اگه تجربه ای دارید بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 30340 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانههنوز درگیرم.درد داغونم کردهدکتر گفته باید عمل بشه

سلام  منم چندین ساله درد دنبالچه دارم قبلنا فقط موقع طاق باز خوابیدن درد داشتم  الان موقع نشستن وبلندشدن درد شدید دارم    شما دردتون در چه حده   ممنون میشم راهنماییم کنید

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
سلام تاپیکتو دیدم گفتم کمکت کنم...قرص پیاسیدین بخر هرروز بخور تا ۱۰ روز دیگه کاملا خوب میشی....من او ...

سلام عزیزم واقعا این قرص جواب میده ؟؟ من از درد داغونم چندین ساله  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
سلام منم چندین ساله درد دنبالچه دارم قبلنا فقط موقع طاق باز خوابیدن درد داشتم الان موقع نشستن وبلن ...

سلام من الان دیگه نشستن که اصلا.خوابیدن.دست به دست شده تو خواب .وایسیدن.خلاصه همه جوره اذیتم

سلام من الان دیگه نشستن که اصلا.خوابیدن.دست به دست شده تو خواب .وایسیدن.خلاصه همه جوره اذیتم

کدوم قسمت کمرتون درد میکنه  منظورتون ازدست به دست شده توخواب یعنی چه    

یعنی ایستادنی هم دنبالچتون درد میکنه   چند سال دقیقا این درد و دارین وپیشرفتش به  چه شکل بود

سلام عزیزم واقعا این قرص جواب میده ؟؟ من از درد داغونم چندین ساله

سلام بله حتما استفاده کن من خیلی اوضاعم خراب بود ولی در اوج ناباوری خوب شدم شکر خدا ...خیلیا استفاده کردن و خوب شدن..گرونم نیست

سلام بله حتما استفاده کن من خیلی اوضاعم خراب بود ولی در اوج ناباوری خوب شدم شکر خدا ...خیلیا استفاده ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی جواب دادی خداخیرت بده   بدون نسخه هم میشه تهیه کرد؟؟ واینکه تودوران شیردهی میشه استفاده کنم عوارض نداره؟؟؟

ممنون عزیزم وقت گذاشتی جواب دادی خداخیرت بده بدون نسخه هم میشه تهیه کرد؟؟ واینکه تودوران شیردهی می ...

بله بدون نسخه میشه تهیه کرد روزی یدونه باید بخوری...از پزشک داروخونه بپرس ببین میشه توی دوران شیردهی خورد چون اینو دقیق اطلاع ندارم....ولی در کل قرص بی ضرریه ...اگه خوب شدی توی همین تاپیک بگو شاید به درد یه بنده خدای دیگه هم بخوره

بله بدون نسخه میشه تهیه کرد روزی یدونه باید بخوری...از پزشک داروخونه بپرس ببین میشه توی دوران شیردهی ...

ممنون خدا خیرتون بده  اگه خوب شدم دعاتون میکنم

سلام بله حتما استفاده کن من خیلی اوضاعم خراب بود ولی در اوج ناباوری خوب شدم شکر خدا ...خیلیا استفاده ...

خیلی معذرت میخوام من دردم قسمت باسنم هستش نمیتونم بشینم شما هم دردتون مثل من بود؟