2777
2789
عنوان

درد دنبالچه.داغونم کرده اگه تجربه ای دارید بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 30419 بازدید | 122 پست

من سه هفته بعد زایمانم از پله ها افتادم دنبتلچه م آسیب دید جوری که اصلا نمی تونستپ بشینم همه ام بهم می گفتن دردش تا ابد می مونه و کهنه میشه اما همین جا تو نی نی سایت یه نفر گفت نرمش هایی که توی اینترنته سرچ کن انجام بده زیرتم فقط و فقط با تیوپ بشین ۶ هفته ای خوب میشی و واقعا ۶ هفته ای خوب شدم اما روزی ۴ تا ۵ بار نرمشا رو انجام می دادم خیلی درد داشتم ولی تحمل می کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه هفته بعد زایمانم از پله ها افتادم دنبتلچه م آسیب دید جوری که اصلا نمی تونستپ بشینم همه ام بهم ...

خدارو شکر که خوب شدید

ولی مال من اصلا ضربه نخورده نیدونم چه مرگشه

سلام خدا قوت

بنده دقیقا تمام این درد و رنج ها رو تجربه کردم. بهترین و آخرین راه 

ابتدا حتما نزد دکتر ارتوپد رفته و عکس ام ار آی تهیه کنید و بعد مراجعه کنید به فیزیوتراپی معتبر و متخصص.

۱۰ جلسه لیزر فقط و فقط در ناحیه بالای سوراخ مقعد ، التراسونیک ، برق هم به صورت متناوب و هم به صورت قطع و وصلی

حتما در آب استخر راه بروید. شنا نکنید.  روی زمین ننشینید ترجیحا با تیوپ یا بالشت به صورتی که دنبالچه روی هوا باشد. یعنی بالشت استوانه ای شکل دقیقاً زیر انتهای باسن باشد.

یک سری نرمش مثل حالت کبوتر و پل و ... بسیار بسیار موثر است. 

کرم و پماد ها فقط و فقط مسکن هستند و هیچ کدام درمان نیستند. من بیش از ۳۰ کرم استفاده کردم ولی بهترین ها 

۱. کرم Romatex دارای عصاره زنجبیل و رزماری و ... 

۲. کرم Nevex power 

ابتدا سرد می‌کند و بعد گرم میکند. 

مورد ۲ از تمامی کرم های بازار از روغن شتر و گاو و شتر مرغ و خشخاش و ... موثر تر است. 

برای درد هم از قرصهای سلکسیب ۲۰۰ و ملوکسیکام ۱۵  ، بعد از صبحانه روزی یک عدد.  

در صورت درد بیشتر ، ملوکسیکام را یک عدد دیگر مصرف کنید. 

داغ کردن نمک داخل پارچه و گذاشته دقیقا روی باسن ، بسیار موثر است. 

کیسه یخ هم برای کاهش التهاب مفید است. 

ابتدا حتما نزد دکتر ارتوپد رفته و عکس ام ار آی تهیه کنید و بعد مراجعه کنید به فیزیوتراپی معتبر و متخصص. یاعلی مدد ابوذر علوی

خب برای درد دنبالچه که انقدر هم داره اذیتتون میکنه پیش متخصص برید. اگر جایی رفتی و راضی نبودی می تونی پیش دکتر مهرداد طاهری بری که فلوشیپ فوق تخصص درد هست و از روش های جدیدتری برای درمان استفاده میکنه. اسمش رو سرچ کن تا بیشتر باهاش آشنا بشی

دنبالچه من دچار التهاب شد
با روشای زیر خوب شدم
شبا به پهلو بخواب و بین پاهات بالش بذار
حرکات یوگا در طول روز انجام بده
عضلات باسن رو تقویت کن
بارفیکس و آویزون شدن و پیاده روی خوبه
کمپرس آب گرم بذار
روی بالش تیوپ یا همون بالش سوراخدار بشین
با روغن زیتون بعد از ۲۰ روز که دردت بهتر شد ماساژ بده

دنبالچه من دچار التهاب شد با روشای زیر خوب شدم شبا به پهلو بخواب و بین پاهات بالش بذار حرکات ی ...

و در نهایت با ضماد زنجبیل و وازلین روی دنبالچه و باسن ماساژ بده برای من که معجزه کرد

شما دردتون خوب شد با چه روشی؟منم الان یک هفته هست بی دلیل درد دارم و روز به روز بیشتر میشه

نه متاسفانه

هنوز درگیرم.

درد داغونم کرده

دکتر گفته باید عمل بشه

نه متاسفانههنوز درگیرم.درد داغونم کردهدکتر گفته باید عمل بشه

سلام تاپیکتو دیدم گفتم کمکت کنم...قرص پیاسیدین بخر هرروز بخور تا ۱۰ روز دیگه کاملا خوب میشی....من اوضاعم از شما افتضاحتر بود و بشدت دنبالچم درد میکرد طوری که نه میتونستم بشینم نه میتونستم دراز بکشم ...قرص پیاسیدین برای التهاب بین مفاصل و استخوان هستش و عوارضم اصلا نداره خودتم سرچ کن‌...ولی حتما امتحانش کن و نتیجه رو بگو شاید به درد کسی خوردو مشکل دنبالچش حل شد