2777
2789
عنوان

درد دنبالچه.داغونم کرده اگه تجربه ای دارید بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 30339 بازدید | 122 پست
سلام تاپیکتو دیدم گفتم کمکت کنم...قرص پیاسیدین بخر هرروز بخور تا ۱۰ روز دیگه کاملا خوب میشی....من او ...

ممنونم عزیز

حتما میگیرم میخورم

شاید برام خیر شد و هر روز دعاتون کردم

این درد خیلی بده

الان یکساله که نه میتونم بشینم نه وایسم نه درست بخوابم

دائم درد دارم 

شب و روز گریه

هیچ کس هم از این درد اطلاعی نداره

اینقدر دکتر رفتم که دیگه از بچه هام و شوهرم خجالت میکشم

خدا نصیب دشمنم هم نکنه

چن تا دکتر منو از عمل ترسوندن

یکی گفته باید عمل کنی

بجز یه خانم که تو نی نی سایت باهاش آشنا شدم

و خیلیم خوب جوابمو میده هیچ کس تجربه نداره

ایشون تهران عمل کردن

ولی من نمیتونم تهران برم

شیراز میتونم که متاسفانه نمیدونم کی اینکاره هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد از کرونایی گرفتم دنبالشم گاه و بیگاه خیلی درد می‌گرفت مخصوصا وقتی دوباره مریض میشدم رفتم دکت ...

عزیز مال من درد گاهی نیست

دائمیه

دیگه دوراز جونت میزنه به لگن و پا

ممنونم عزیزحتما میگیرم میخورمشاید برام خیر شد و هر روز دعاتون کردم

قرص پیاسیدین ۳۰۰ ...بخر روزی یدونه بخور تا ۱۰ روز قشنگ کم شدن دردشو حس میکنی و بعدش خوب میشی کاملا...الان اگه توی گوگل سرچ کنی میفهمی برای چه چیزایی خوبه...من خودم هیچ وقت فکر نمیکردم حتی بتونم دوباره مثه آدم بشینم یا دراز بکشم اوضاعم خیلی خراب بود یه دکتر ارتوپد این قرصو برام تجویز کرد و در اوج ناباوری طی ۱۰ روز خوب شدم ولی گفت تا یک ماه ادامه بده منم ادامه دادم 

مال من لق شدهیه با جا انداختم بعدش هم اینقدر خوب بودو شش ماهی خوب بودم دوباره درد اومد

عزیزم الان تاپیکارو سرچ کردم که در مورد قرص پیاسیدین ۳۰۰ بود..دیدم چند نفر دیگه هم که مشکل مفصل زانو و کمرو اینا داشتن با خوردن این قرص کاملا مشکلشون حل شده و طی دو هفته اثری از درد نبوده ...انشاالله شما هم مشکلت حل بشه

تو منی یا من تو دقیقا امشب بعد یکسال دوباره درد گرفت ولی من پارسال تیرماه از پله ها خوردم زمین و بخاطر فوبیا دکتر رفتن مردم و زنده شدم تا چندماه تا بالاخره کم کم بهتر شد ولی الآنم گاهی وقتا درد میگیره میترسم حامله شم بدتر شه