2777
2789
عنوان

درد دنبالچه.داغونم کرده اگه تجربه ای دارید بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 30395 بازدید | 122 پست
خیلی معذرت میخوام من دردم قسمت باسنم هستش نمیتونم بشینم شما هم دردتون مثل من بود؟

من دنبالچم درد میکرد و ورم کرده بود ..دنبالچه میشه خط بالای باسن توی نت سرچ کنی دقیق میفهمی کجارو میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم قسمت کمرتون درد میکنه منظورتون ازدست به دست شده توخواب یعنی چه

درد من بیشتر همون قسمت دنبالچه هست

بعد میزنه به لگن و پا وحشتناک

تو خواب رو قسمت چپ خوابیدم میخوام برم طرف راست بدنم😅

برای درمان وتسکین دردتون چه کارهایی رو انجام دادین قرصی که دوستمون گفتن وتهیه کردین

من الان رفتم دنبالچه رو جا انداختن برام ولی هنوز درد دارم

و قرصی که دوستمون گفت گیرم نیومد متاسفانه

دعا کنید خلاص بشم از این درد 🙏

من الان رفتم دنبالچه رو جا انداختن برام ولی هنوز درد دارمو قرصی که دوستمون گفت گیرم نیومد متاسفانهدع ...

انشالله به حق فاطمه زهرا شفای عاجل   انشالله خدا کمکمون کنه من بچه ی شیرخوار دارم وفقط سینه ی منو میگیره شیشه نمیگیره وقتی میشینم به بچم شیر میدم لگنم خشک میشه وحشتناک درد میگیره نشستن وبلندشدنم به زوره  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
بله بدون نسخه میشه تهیه کرد روزی یدونه باید بخوری...از پزشک داروخونه بپرس ببین میشه توی دوران شیردهی ...

سلام عزیزم امروز رفتم قرص وگرفتم ولی اسمش پی اسکلتون ۳۰۰ بود گفت همون پیاسیدین ۳۰۰  میگفت گیاهی   نظرشما چیه کارایشون یکیه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
سلام عزیزم امروز رفتم قرص وگرفتم ولی اسمش پی اسکلتون ۳۰۰ بود گفت همون پیاسیدین ۳۰۰ میگفت گیاهی نظ ...

سلام عزیزم اسم قرصی که خریدی رو توی گوگل سرچ کردم دیدم دقیقا مواد تشکیل دهندش همون مثه پیاسیدین هست  از اواکادو و سویا تشکیل شده ...انشاالله ازش نتیجه بگیری اگه خوب شدی حتما اینجا بگو شاید مشکل کسی حل شد...من به یه نفر دیگه که درد دنبالچه داشت پیشنهاد دادم و اونم کاملا خوب شد خودمم که وضعم افتضاح بود نه میتونستم بشینم نه بخوابم همه چی برام شده بود آرزو واقعا بااین قرص کاملا خوب شدم 

من الان رفتم دنبالچه رو جا انداختن برام ولی هنوز درد دارمو قرصی که دوستمون گفت گیرم نیومد متاسفانهدع ...

عزیزم چطور دنبالچه رو جا میندازن؟؟...کاش این قرصو امتحان میکردی الکی خودتو ناقص نکنی با جا انداختن و این حرفا

سلام عزیزم اسم قرصی که خریدی رو توی گوگل سرچ کردم دیدم دقیقا مواد تشکیل دهندش همون مثه پیاسیدین هست ...

سپاسگزارم دوست عزیز اگه خوب شدم تاعمر دارم دعات میکنم   

عزیزم چطور دنبالچه رو جا میندازن؟؟...کاش این قرصو امتحان میکردی الکی خودتو ناقص نکنی با جا انداختن و ...

پیش دکتر متخصص مغز و اعصاب رفتم 

خیلی دنبال این قرص گشتم گیر نمیاد

پیش دکتر متخصص مغز و اعصاب رفتم خیلی دنبال این قرص گشتم گیر نمیاد

اها پیش متخصص رفتی خیلی خوبه...فکر کردم پیش این دکتر خونگیا که قدیمیا اعتقاد داشتن رفتی...فکر کنم قرصه الان مشابهش باشه فقط