2777
2789
عنوان

کسایی که کلا بچه دار نشدن به هر دلیلی میشه بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 8214 بازدید | 194 پست
چه چیزایی رو خراّ میکنه ممونه مثال بزنی؟

خب راحتی و ازادی قبلو نداریم 

خیلی انرژی میخواد 

چون بچه های الان هم اکثرا تو خونه و وابسته مادر هستن 

روابط زن و شوهر هم لطمه میبینه

این ایموجی ینی چی

طرف اومده از بچه نداشتنش تاپیک زده بعد شما میای پز دوتا شیر به شیرتو میدی؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی که مشکل از خودشون بوده احساس عذاب وجدان ندارن نسبت به همسرشون؟؟

من همش حس میکنم به همسر دارم ظلم میکنم از طرفی خودش میگه بیخیال بچه ولی میدونم که ته دلش واسه بچه دلش قنج میره

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
چه پشیمونی؟ بهترين شانس رو آوردين 

گفتنش راحته نداشتنش مصیبت 

البته همه به من میگن خوش به حالت 

ولی واقعا از درون میسوزم وتنها ارزومه 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
گفتنش راحته نداشتنش مصیبت  البته همه به من میگن خوش به حالت  ولی واقعا از درون میسوزم وت ...

ببین بچه داشتن واقعا مصداق این مثاله

نداشتنش یه درده داشتنش هزارتا

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
اونایی که مشکل از خودشون بوده احساس عذاب وجدان ندارن نسبت به همسرشون؟؟ من همش حس میکنم به همسر دارم ...

گلم من دخترعمه ام ۹سال باردارنمیشد حتی پریود نمیشد کلا از بچگی که پریود نمیشد ادامه داشت پرده مسدود داشت فکرکزدن بخاطراون پریود نشده اما کلا پریود نشد وهیچوقت نشد مگه بادارو بزورسالی یبار میشد بعد دکتر گفتن باید رحم جایگزین بگیری چندبار گرفت فایده نداشت نمیچسبیدن به رحم طرف بعد اون چله ایت الله حق شناس گفت براش بگیره یه خانومه که نفسش حقه که این دفعه رحم جایگزین جواب بگیره که درعین ناباوری خودش باردار بود دکتزا گفتن معجزه اتفاق افتاده

طرف اومده از بچه نداشتنش تاپیک زده بعد شما میای پز دوتا شیر به شیرتو میدی؟

مگه حرفه من پز داره !!!!!!

معلومه بچه ای با این طرز حرف زدنت و افکارت 

هنوز خیلی باید نون بخوری تا بفهمی چی گفتم و ب درد کیا خورده

مگه حرفه من پز داره !!!!!! معلومه بچه ای با این طرز حرف زدنت و افکارت  هنوز خیلی باید نون بخو ...

اره بچم

وقتی توی بزرگ نمیفهمی چی گفتی بهتره منه ۳۹ ساله بچه محسوب بشم.

دیگه جوابتو نمیدم خودتو بابت ریپلای کردن اذیت نکن

من حدودا چهل سالم عزیزم همسرم هم بالای چهل 

زیاد بچه نداشتن و حس نمیکنم ببین بچه دوس دارم اما خیلی اینجور نیست ک هلاک باشم همع چی ب خودتون دو تا ربط داره و این ک میگن ب پیری و غیره فک میکنی اره منم ب اینا فک میکنم گاهی اما الان زمان اون نیست ک بچه ها وقت داشته یاشن با پدر و مادرا خیلی وقت بگذرونن 

من اصلا نفی نمیکنم فرزند اوری و 

اما

خودم خیلی م ناراحت نیستم از بچه نداشتن

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
الان میان میگن خداروشکربچه داریم مثل شمانیستیم بدتردق ات میدن 😒

زودتر اومدن عزیزم....🙁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
گلم من دخترعمه ام ۹سال باردارنمیشد حتی پریود نمیشد کلا از بچگی که پریود نمیشد ادامه داشت پرده مسدود ...

کسی رو میشناسین که چله حق شناس بگیره؟

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت