2777
2789
عنوان

عروسمون پیام داده تو زندگیمون دخالت نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 8673 بازدید | 241 پست

عروس ما از عروس شما بدتره. ولی خدا شاهده تا حالا یه کلمه حرف بهش نزدیم اصلا . چون بیشتر اختلافاتشون زیاد میشه ...تو رو خدا دخالت نکن توی زندگیشون ...داداشت هم بچه نیست که . بذارید به زندگیش برسه . باهاش بیرون نرید اون باید زنشو ببره بیرون 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین لباس های ارزونی نبوده براش چادر ۲‌ میلیون خرید بی اجازه داداشم داد ب خواهرش بعد اونروز تو عروسی ...

آخه به تو چه ! 

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

شما موقع عروس گرفتن، مگه دقت نمیکنید؟ چرا هرر کسی رو وارد خونوادتون میکنید؟ اسی تو درست میگی طبق قانون نفقه زن لباسهای قیمتی و مجلسی رو بدون اجازه شوهر حق بخشس نداره، مگر لباس از مد افتاده باشه. 

تو حق داری چون داداشته و دلت نمباد پو لاش هدر بره. دلت میسوزه، مثل عروس ما ک پسر خواهرش میومد خونه و ...

دقیقا این ها هم هست هنوز یسال نشدع همه فرشاشون سفت شدع ساعتشونو شکست و ۴ تا هواهراش همش میان صبح تا شب با بچه هاشون یعنی مثل ماها نیستن که کیلو کیلو میوه و شیرینی میخره داداشم ..‌ولی گفتیم مهمانن و ما خودمونم به مهمون عادت داریم هر چند داداشم سنی نداره این همه کار کنه اینا بخورن بازم میگیم نوش جونشون ، ولی لباس دیگ سابقه نداشتع تازه عروس بده خواهراش بپوشن و خواهر زاده هاش اخه زشت هم هست

شما موقع عروس گرفتن، مگه دقت نمیکنید؟ چرا هرر کسی رو وارد خونوادتون میکنید؟ اسی تو درست میگی طبق قان ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دقیقا این ها هم هست هنوز یسال نشدع همه فرشاشون سفت شدع ساعتشونو شکست و ۴ تا هواهراش همش میان صبح تا ...

پول مفته دیگه. حالا اگر خودش کار میکرد به دلش دوخته بودن. زحمت نمیکشه دیگه.

عروس ما از عروس شما بدتره. ولی خدا شاهده تا حالا یه کلمه حرف بهش نزدیم اصلا . چون بیشتر اختلافاتشون ...

من وارد جزییات نشدم عروسمون بدی های زیادی داره ولی من همیشه ب مامانم میگم ب ما ربطی نداره داداشم بچه نیست خودش تصمیم میگیره با پول و وسیله وقتش چی کار کنه 

ولی گاهی هم دخالت کردم مثل این لباس که گفتم خبر رسوندم 

ولی کل مشکلاتشون ب من ربطی نداره عروسمون همیشه نون برای داداشم زهر مسکنه اوقاتشون تلخه 

کلا میگه تو با خانوادت قطع رابطه باش خونمون فقط خواهرا و خواهر زاده هام بیان 

یعنی سه تا تونو میبره

اره زیاد نشده مثلا وقتی خونش بودیم گفته بیا بریم بیرون دور بزنسم یه دور تو شهر زدیم داداشم و عروسمون و من و مامانم بعد ما رو رسونده خونمون خودشون رفتن خونه خودشون 

ولی باورت میشه هر بار از رفتنم پیشمون شدم با شوهرش بحث میونه و دعوا

چقدرررر تو فتنه اییی 

دوست داره داده مگه کادو نبوده؟ ماله خودشه اصلا دلش میخواد پاره کنه

تو شوهرت اجازه نمیده بری پیش خانواده ات شوهر تو خوبه ؟ عروستون اجازه نده عروس بده

کاش پاتون و کلا ببره مخصوصا تورو 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

من وارد جزییات نشدم عروسمون بدی های زیادی داره ولی من همیشه ب مامانم میگم ب ما ربطی نداره داداشم بچه ...

والا ما اصلا پامون رو خونشون نمیذاریم . حتی عید داداشم اصرار کرد هم نرفتیم . بذار با همونا خوش باشه دختر . بچسب به زندگی خودت ولشون کن . بعد اگه یه چیزی بشه زندگیشون میندازه گردن تو که زندگیشون خراب کردی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من وارد جزییات نشدم عروسمون بدی های زیادی داره ولی من همیشه ب مامانم میگم ب ما ربطی نداره داداشم بچه ...

چ دختر بد ذاتیه. اینم با فتنه به جابی نمیرسه.  اینا رو از کجا پیدا میکنین؟ مگه اخلاقشو بررسی نکردین.