2777
2789
عنوان

واکسن انفلانزا

173 بازدید | 16 پست

سلام لطفا کمکم کنین درمونده شدم دیروز برای بچه ۵سالم واکسن انفلانزا زدم از صبح تب وبیحال هست تبشم پایین نمیاد نمیدونم چرا اینجور شده دکتر گفت تا۴۸ساعت صبر کن الان میشه از عوارض واکسن باشه 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

بله از عوارض همه واکسن ها تب وبیحالی واست بودنه

برای کنترل تب همیشه با تب سنج تبشو کنترل کن

برای درمان تب از شیاف وقطره استامینوفن استفاده کنید از حوله سرد وگرم هم طبق گفته مرکز استفاده کنید

وپاشویه با آب ولرم یادتون نره 

برای بی‌حالی هم فقط باید حواستون باشه مراقبش باشین زیاد پیشش باشین 

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا دخترم هفته اخر شهریور زدم هیچ علائمی نداشت دکتر گفته بود ممکنه علائم سرماخوردگی خفیف داشته ب ...

پسر منم‌سالای گذشته هیچ علائمی نداشت نمیدونم چرا الان تب داره

بله از عوارض همه واکسن ها تب وبیحالی واست بودنه برای کنترل تب همیشه با تب سنج تبشو کنترل کن   ...

تا چند‌روز؟همش کنارشم دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم فقط دارم دارو‌میذم کنترل میکنم 

تا چند‌روز؟همش کنارشم دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم فقط دارم دارو‌میذم کنترل میکنم 

از اخرین باری ک تب کرده بود چقدر گذشته

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد