2777
2789

سلام دوستان، اگه دوست یا آشنایی دارین که نوزادش شلی لگن داره، من یه کمربند دارم که اهدا میکنم، خودم ارسال میکنم براشون، فقط نسخه دکتر رو عکسش رو بفرستن، 

دختر خودم خداروشکر خوب شده، دیگه لازم ندارم، شاید کمکی به کسی بشه،

آفرین به شما که مهربانی را گسترش میدید ...الهی دخترتون همیشه زیر سایه چقدر ومادر سلامت باشه🥰

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین به شما که مهربانی را گسترش میدید ...الهی دخترتون همیشه زیر سایه چقدر ومادر سلامت باشه🥰

ببخشید منظور زیر سایه پدر و مادر بود🤗

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
سلام دوست مهربون.. ببخشید تو یه تاپیک دیدم شقاقو بواسیر عمل کردید؟ بخیه خوردید اون موقع؟ چتدوقت بع ...

سلام عزیزم، من اول عمل کردم، بخیه خوردم، ولی چندماه بعد دوباره درد داشتم، رفتم جای دیگه خیلی راحت لیزر کرد. الان شش سال میشه هیچ مشکلی خدا رو شکر ندارم، 

سلام عزیزم، من اول عمل کردم، بخیه خوردم، ولی چندماه بعد دوباره درد داشتم، رفتم جای دیگه خیلی راحت لی ...

خداروشکرعزیزم..ان شاءالله همیشه سالم باشید..

معذرت میخام میپرسم اوایل دفع باریکه بعد درست میشه؟

من دفعم خیلی باریکه ..میترسم تنگی مقعد گرفته باشم..!

غذامم سوپ هستو ابگوشتو فرنی.. 

بعد بخیه ها خودش میوفته؟

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

خداروشکرعزیزم..ان شاءالله همیشه سالم باشید.. معذرت میخام میپرسم اوایل دفع باریکه بعد درست میشه؟ من ...

تشخیص برای من تنگی مقعد بود که باعث شقاق می‌شد، با عمل اول یه لایه برداشته شد، با لیزر درست شد، اگر تنگی هم باشه مشکلی نیست عزیزم، نگران نباش

خداروشکرعزیزم..ان شاءالله همیشه سالم باشید.. معذرت میخام میپرسم اوایل دفع باریکه بعد درست میشه؟ من ...

نمیشه خودتون تشخیص بدین، حتما پزشک باید معاینه کنه، بخیه هم جذبی بود، لیزر که دیگه بخیه نداشت راحت بودم

نمیشه خودتون تشخیص بدین، حتما پزشک باید معاینه کنه، بخیه هم جذبی بود، لیزر که دیگه بخیه نداشت راحت ب ...

سلام عزیزم..درخواست دوستی فرستادم یباردمورد لیزربواسیرازتون بپرسم..دیدم اینجا بچهاازتون پرسیدن..خوندم ولی خواستم اسم دکترتون رو بگید؟..من بواسیر تقریبا کوچکی دارم تنگی مقعدوچیزدیگه ندارم قصدبارداری دارم ترسیدم اذیتم کنه نمیدونم الان لیزر کنم ..ممنون میشم اگه جواب بدین  

سلام عزیزم..درخواست دوستی فرستادم یباردمورد لیزربواسیرازتون بپرسم..دیدم اینجا بچهاازتون پرسیدن..خوند ...

سلام عزیزم ببخشید دیر پیامتون رو دیدم، ولی واقعا ایم دکترم رو فراموش کردم، ولی دکترای خوب زیادی داریم، حتما کمک بگیرید

سلام عزیزم ببخشید دیر پیامتون رو دیدم، ولی واقعا ایم دکترم رو فراموش کردم، ولی دکترای خوب زیادی داری ...

خیلی ممنون عزیزم که جواب دادین..میخواستم بپرسم شماراضی هستین از عملتون؟حتی بعدبارداری؟واینکه یکم توضیح میدین درمورد نقاهت ودردبعدعمل؟