سلام دوستان، اگه دوست یا آشنایی دارین که نوزادش شلی لگن داره، من یه کمربند دارم که اهدا میکنم، خودم ارسال میکنم براشون، فقط نسخه دکتر رو عکسش رو بفرستن،
دختر خودم خداروشکر خوب شده، دیگه لازم ندارم، شاید کمکی به کسی بشه،
آفرین به شما که مهربانی را گسترش میدید ...الهی دخترتون همیشه زیر سایه چقدر ومادر سلامت باشه🥰
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آفرین به شما که مهربانی را گسترش میدید ...الهی دخترتون همیشه زیر سایه چقدر ومادر سلامت باشه🥰
ببخشید منظور زیر سایه پدر و مادر بود🤗
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
سلام دوست مهربون.. ببخشید تو یه تاپیک دیدم شقاقو بواسیر عمل کردید؟ بخیه خوردید اون موقع؟ چتدوقت بع ...
سلام عزیزم، من اول عمل کردم، بخیه خوردم، ولی چندماه بعد دوباره درد داشتم، رفتم جای دیگه خیلی راحت لیزر کرد. الان شش سال میشه هیچ مشکلی خدا رو شکر ندارم،