2777
2789
عنوان

اهدای کمربند پاولیک هارنس برای شلی لگن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 28 پست
خیلی ممنون عزیزم که جواب دادین..میخواستم بپرسم شماراضی هستین از عملتون؟حتی بعدبارداری؟واینکه یکم توض ...

خواهش میکنم، آره خیلی راضی هستم، دیگه بر نگشت و حتی بارداری راحتی داشتم اصلا مشکل پیدا نکردم، من بار اول عمل کردم تو بیمارستان با بخیه که خوب نشد بار دوم رفتم مطب همونجا لیزر کردن تا آخر عمر دعاشون میکنم، فردای لیزر رفتم سر کار بدون هیچ مشکلی، فقط دوچرخه سواری و اینا تا یه سال نتونستم برم، 

خواهش میکنم، آره خیلی راضی هستم، دیگه بر نگشت و حتی بارداری راحتی داشتم اصلا مشکل پیدا نکردم، من بار ...

مرسی عزیزم..عملی که بالیزرشدین براتون پانسمان هم گذاشت داخل؟این دکتری ک من رفتم بالیزرانجام میده ولی پانسمان هم میزاره داخل مقعد..اینای ک انجام دادن گفتن دردهم داشتیم ولی خب دوره نقاهتش کمترجراحیه..دکترهم گفت دردکه داره ولی بستگی ب خودت داره..بعدگفت میخوای حالا عمل کن میخوای هم بزاربعدبارداری..بنظرشما چکارکنم؟میترسم دوران بارداری اذیتم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه خودتون تشخیص بدین، حتما پزشک باید معاینه کنه، بخیه هم جذبی بود، لیزر که دیگه بخیه نداشت راحت ب ...

عزیزم من بیرون زدگی دارم

بدون درد و خونریزی 

بنظرت لیزر جواب میده؟

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
عزیزم من بیرون زدگی دارم بدون درد و خونریزی  بنظرت لیزر جواب میده؟

اطلاعی ندارم عزیزم در این مورد، ولی دکتر جراح عمومی خوب پیدا کنین برین معاینه تا اذیت نشین، زودتر پیگیری کنین بهتره کلا🌹

مرسی عزیزم..عملی که بالیزرشدین براتون پانسمان هم گذاشت داخل؟این دکتری ک من رفتم بالیزرانجام میده ولی ...

قبل بارداری که بهتره من پانسمان رو یادم نیست ولی اینقدر بهتر از عمل بود که انگار رو ابرا بودم، فقط یه روز استراحت کردم، بعدش تا چند وقت یکم سوزش و خارش داشت ولی در حد خیلی کم که با شستن برطرف می‌شد، 

اره جواب میده ..اینای ک خونریزی دارن هم جواب میده...مگرکه خیلی وضعش بدباشه وشقاق وچیزای دیگم باشه ک جراحی میکنن

منم دارم یه کوچولو ولی بدون خونریزی..گفت خواستی برات لیزرمیکنم..چون قصدبارداری هم دارم..گفت اگه ازبین نره شاید توی بارداری اذیتت کنه شایدم نکنه

اگرتهرانی میگن دکتر روبیک به بو خیلی خویه بادکترشهرام منوچهری..اگرخواستی میتونی تحقیق کنی..البته منوچهری تاوضعیتت خیلی بدنشه عمل نمیکنه فک کنم..

اگرتهرانی میگن دکتر روبیک به بو خیلی خویه بادکترشهرام منوچهری..اگرخواستی میتونی تحقیق کنی..البته منو ...

باشه مرسی عزیزم

من باید حسابی تحقیق کنم

تهران تنهام

یه پسر دو ساله دارم

خلاصه نمیتونم استراحت کنم

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
باشه مرسی عزیزم من باید حسابی تحقیق کنم تهران تنهام یه پسر دو ساله دارم خلاصه نمیتونم استراحت کن ...

خیلیا میگن بعدعمل لیزری دردندارن نمیدونم چطوریه بعضیا درددارن بعضیا نه..ولی کلا دردهم داشته باشی شایدیه هفته باشه..دکتر فروزان نقش وار هم هست یکی لیزری کرده بوددردنداشت..جای خوب بروانشالله..قبل حاملگی هم داشتی؟

خیلیا میگن بعدعمل لیزری دردندارن نمیدونم چطوریه بعضیا درددارن بعضیا نه..ولی کلا دردهم داشته باشی شای ...

بله داخلی بود

بعد حاملگی بیرون زدگی