2777
2789

من دارم جدا میشم

یکی از خواسته های شوهرم که بخاطرش بحثم میکرد این بود که بجای باشه یا اوکی بگو چشم

من دلم میخواد تو به من بگی چشم

میگفت دلیل خاصی نداره ، دوست دارم زنم بهم بگه چشم

اما بعدها به مشاور که گفتم ، گفت از کنترل گریه و اینکه ایشون دوست داره کوچکت کنه وگرنه باشه یا اوکی گفتم واسه یه موضوع ساده یا پیش پا افتاده هیچ عیب و ایرادی نداره

مثلا میگفت غذا فلان چیز درست کن من میگفتم اوکی دعوااااا راه مینداخت که بگو چشم

یا میگفت فلان جا نرو خرید من تا با هم بریم میگفتم باشه

دعواااا که نشنیدم بگی چشم

نظر شما چیه ؟ به نظرتون مشکلش چی بود ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حالا اوکی و باشه هم همون معنی چشمو میده اگه بقیه موارد خوب بود اینم میگفتی چشم

نه عزیزم بقیه مواردش هم همینجور بود

خیلی تو فکر این بود بگه هیچی نیستی، هیچ فرقی باهم نداریم ، خودتو فک و فامیلت هیچی نیستین

آنقدر گفت و گفت و گفت که الان دارم طلاق میگیرم

حالا اینم بگم من با کسی ازدواج کردم که از هر نظر که اصلا همسطح نبودیم ، من دوسش داشتم باهاش ازدواج کردم

کاری بهم کرد که به غلط کردن افتادم

چقدر غیرقابل تحمل و رومخولی اگه بقیه ی جنبه های زندگیتو دوس داشتی با یه چشم گفتن این دردو از دلش برم ...

نه بقیه موارد شم همین بود

مثلا ما هر عروسی دعوت میشدیم لباس مجلسی میپوشیدیم و آرایشگاه میرفتیم( خانوادگی)

بعد اونا با مانتو و انگار میخواستم برن خرید

من هیچوقت بهش نگفتم چرا اینجورید

اما هر سری ما عروسی میرفتیم شروع میکرد به نظرم هر کسی هر جا لباس خوب بپوشه واسه خودنماییع

کلا ما هر ررررر چی بودیم یه ایرادی میذاشت

من بزرگترین اشتباهم این بود با کسی ازدواج کردم که اصلا همسطح نبودیم

نه عزیزم بقیه مواردش هم همینجور بود خیلی تو فکر این بود بگه هیچی نیستی، هیچ فرقی باهم نداریم ، خودتو ...

خب پس خوب کردی طلاق گرفتی... من فکر کردم بقیه موارد عالی بود گفتم حالا ی چشم چیزی از ادم کم نمیکنه

خب پس خوب کردی طلاق گرفتی... من فکر کردم بقیه موارد عالی بود گفتم حالا ی چشم چیزی از ادم کم نمیکنه

آره میدونم کارم عالی بود که دارم طلاق میگیرم

اما حرفهایش و رفتارش عین خوره میفته به جونم

آره میدونم کارم عالی بود که دارم طلاق میگیرماما حرفهایش و رفتارش عین خوره میفته به جونم

من بودم حالا که زندگی تموم شده ی فصل میریدم بهش تو دلم چیزی نمونه... یبار دیدیش بگو هچی نبودی تمام حقایق بزن تو سرش دلت خنک شه

من بودم حالا که زندگی تموم شده ی فصل میریدم بهش تو دلم چیزی نمونه... یبار دیدیش بگو هچی نبودی تمام ح ...

خب هنوز ندیدمش

اما چند روز دیگه یه دادگاه دارم

امیدوارم بیاد که بتونم حرفامو بهش بگم

البته اگر اجازه بده، چون یه عربده کشیه، مطمئنم یه کاری میکنه ساکت شم