شوهرم دستش خالیه ،ازحساباش خبر دارم مادرشوهرم همیشه کمک حالمون بوده هروقت گیرکردیم کمکمون کرده،بعد دیروز یکم پول داشتیم ددحد۶۰۰گفتم بریمواس مامانا حداقل ی چیز کوچیک بخریم.واس اونا گرفتیم دیگپول نموند برامن.امروز شوهرم ب مامانش گفته ک بریم بیرون،مطمعنم رفته واس منم ی چیزی بخره پولشومامانش بده.ولی خب من دلم ی تبریک دلی میخاست.اصلا کادو براممهم نیس خدایی.ازته دلش تبریک نگفت فقط ی بار بوس کرد گفت مبارکه همین.
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
والا من هرمناسبتی میشه ی هفته قبل همش میبوسمش کلی کلیپ میفرستم هی میگم میارکه و فلاننن....خیلی بی ذوق بود امسال
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
خیلی مطینی رفته برات کادو بخره؟یکوقت دست خالی بیاد بخوره تو ذوقت
اره مطمعنم اخه دیروزم ازدهنش در رف.ولی نخره هم مهم نیس والله اصلا انتظار کادو ندارم امسال.فقط دلممیخاست بیشتر لوسممیکرد،مث من ک تومناسبتا هی دورش میگردم