2777
2789
عنوان

بعد از بچه دار شدن احساس میکنم دیگه شوهرمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 31 پست
امیدوارم اینطور باشه. گاهی وقتا حس میکنم اگه من بمیرم بهتره. بچه هم خوب غذا میخوره اگه من نباشم  ...

اصلا ااا نزار بفهمه شما دوست داری اون غذا بخوره، ما خودمون هم یکی بخواد بهمون غذا بده همش اسرار کنه سرمون داد بزنه دنبالمون بیفته فرار می کنیم، براش درست کن غذا رو بزار یه گوشه، خودش میره میخوره، یخورده هم ممکنه کثیف کاری کنه براش یچیزی پهن کن، 

خواستی بهش غذا بدی دیر به دیر قاشق بهش بده بزار خودش منتظر بشه بهش بدی، اگه مثلا هر وعده 10 تا قاشق می‌خورد قاشق 7 ام بگو بسه دیگه نخور، خودش میگه نه میخورم، و 12 تا میخوره از لج شما😀 کلن بچه رو نباید زور کنی بهش گشنه بشه خودش میخوره، درضمن الان معدش خیلی کوچیکه اگه می بینی کم غذا میخوره نگران نباش الان فقط عاشق بدو بدو کردن هست در این سن، دو سالگی کم کم اشتهاش بیشتر میشه، کاملا عادیه

اخه پسر من اصصصصلا نمیخوره. با کارتون و اینجور چیزا بهش غذا میدم. وسط غذا بلند میشه پنجاه بار میگیرم ...

یه شربت سانستول بخر هم به بدنش ویتامین میرسونه هم اشتها آوره زیادم سخت نگیر بعضیا کم غذان کلا.یادت باشه اون بچه به مادر شاداب نیاز داره ما مامانا همه محبتمون رو تو غذا دادن به بچه میدونیم ولی اینجور نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.