2777
2789
عنوان

بعد از بچه دار شدن احساس میکنم دیگه شوهرمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 31 پست
منم همینجورم بعضی وقتا الکی میوفتم به جونش  حرصم میگیره یادم میوفته ک تنهایی چقدر اذیت شدم

حس تنهایی خیلی بده. بعضی وقتا خود به خود گریم میگیره از تنهایی

عزیزم خانمی بچه داری مخصوصا اوایل خیلی سخته بعضی بچه ها بد قلقن .توصیه من اینه فعلا رو خودت و آرامشت تمرکز کن و بچتو بزرگ کن به شوهرت فکر نکن چون تحت فشاری بیشتر ازش بدت میاد .بچه کمی جون بگیره حالت بهتر میشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این احساسات به خاطر ترشح یه سری هورمون ها طبیعیه و همه ی خانم ها بعد از زایمان این حس رو تجربه میکنن ...

این عصاره چجوریه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

چرا انقد غذا خوردن بچه ها شده دردسر؟ منم بچم ۱۷ماهشه بهش میدم نمیخوره میذارم کنار نه اصرار نه هیچی آخه بچه میفهمه گشنش شه تعارف نمیکنه که میخوره اگرم نمیخواد خب چه اصراریه هم خودتونو اذیت میکنید هم بچه رو

این احساسات به خاطر ترشح یه سری هورمون ها طبیعیه و همه ی خانم ها بعد از زایمان این حس رو تجربه میکنن ...

اما من بچه ندارم‌ گاهی واقعا شوهرم و دوست ندارم ....مثلا کنارم خوابیده یا منو ببوسه واقعا هیچ حسی ندارم گاهی ....بعضی وقتام خیلی دوسش دارم ....نمی‌دونم چرا 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
میگن آدما باید از نظر روانی آماده باشن واسه بچه‌دار شدن و آموزش ببینن راست میگن. 

من فکر میکردم آماده ام. حتی چند جلسه با یه مشاور حرف زدم. آماده بودم با شوهرم خوب بودم. ولی بعد از بچه خیلی تنها موندم. خودم بزرگش کردم تنهایی. خانواده خودم و شوهرم فقط وقتی بچه رو میدیدن میگفتن چقدر لاغره. اصلا بزرگ نشده و.... دنیا رو سرم خراب میشد

قطعا خسته ای این حالی که شما داری رو همه مادرای دنیا میتونن درک کنن همه آدما اینجوری بدنیا اومدن و ب ...

امیدوارم اینطور باشه. گاهی وقتا حس میکنم اگه من بمیرم بهتره. بچه هم خوب غذا میخوره اگه من نباشم 

چرا انقد غذا خوردن بچه ها شده دردسر؟ منم بچم ۱۷ماهشه بهش میدم نمیخوره میذارم کنار نه اصرار نه هیچی آ ...

اخه پسر من اصصصصلا نمیخوره. با کارتون و اینجور چیزا بهش غذا میدم. وسط غذا بلند میشه پنجاه بار میگیرم میارم کارتونو عوض میکنم. دو روز چیزی نخوره هم گشنه نمیشه. حتی شیر خوردنشم اینجوری بود میک نمیزد. 

اما من بچه ندارم‌ گاهی واقعا شوهرم و دوست ندارم ....مثلا کنارم خوابیده یا منو ببوسه واقعا هیچ حسی ند ...

این حس ها طبیعیه

زمانی که از جایی دلخوریم، از چیزی ناراحتیم، استرس داریم، راجع به چیزی نگرانیم، موضوعی فکرمون رو درگیر کرده، تمام اینها نمیزاره اونطور که باید از روابط زناشویی لذت ببریم و گاها به سمت سردی میریم،دوست نداریم به شوهرمون مراوده داشته باشمی

درست برعکس مردها که دقتی فکرشون درگیره یا ناراحتن باید با مراوده خودشون رو آروم کنن

پس نگران این حس ها نباشید و فکر نکنید از شوهرتون بدتون میاد اصلا اینطور نیست فقط تحت تاثیر عوامل بیرونی قرار گرفتین

میگن آدما باید از نظر روانی آماده باشن واسه بچه‌دار شدن و آموزش ببینن راست میگن. 

البته قضاوت نکن 

آنقدر هورمون ها بهم میریزه که آدم عوض میشه 

باید قوی بود 

از کمک اطرافیان استفاده کرد

مشاور رفت 

تا حل شه

امیدوارم اینطور باشه. گاهی وقتا حس میکنم اگه من بمیرم بهتره. بچه هم خوب غذا میخوره اگه من نباشم  ...

اصلا این حرف رو نزن، کائنات مدام درحال تکرار حرف های ما هستن پس مراقب باشید چی میگین

خستگی ناشی از بچه داری به مادر فشار میاره، مطمئن باش وقتی از همسر بخوای کمی با پسرش تنها باشه و وقت بگذرونه تا تو استراحت کنی حتما قبول میکنه فقط یه بار امتحان کن فقط حواست باشه کار به مشاجره نکشه، آروم درخواست کن

همه ی مادرها به خاطر این خستگی ها از این نوع احساسات دارن و فکر میکنن برنامه زندگی بهم ریخته

به مررو با بزرگ شدن بچه بهتر میشه اوضاع

من فکر میکردم آماده ام. حتی چند جلسه با یه مشاور حرف زدم. آماده بودم با شوهرم خوب بودم. ولی بعد از ب ...

چرررت میگن 

حرف مردم برات مهم نباشه 

مهم سلامتیه 

چاقی پر از بیماریه بچه هم اگر نیازش باشه میخوره 

دیدی هرچی رو رها می‌کنی راحتتر سمتت میاد 

ی مدت شل کن مهم نباشه برات بهتر غذا میخوره

مهربونم این یه موضوع کاملا طبیعی برای اونایی که تازه مادرشدن هست و ابدا ربطی به مسائل روانی نداره