2777
2789
عنوان

شکست عاطفی خوردم حالم افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 5239 بازدید | 219 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فراموشش کن و بدون که تو نجات پیدا کردی تو ازدواج نکردی طلاق بگیری 

ولی اون دختر بدبخت که این پسر داره باهاش ازدواج میکنه داره با یه بی شرف ازدواج میکنه اون دختر بدبخت داره عقد میکنه و شناسنامه اش سیاه میشه و روزی که بفهمه شوهرش لاشیه یا باید تحمل کنه یا باید طلاق بگیره که اینا به مراتب سنگین تره💔

گول هیچ بهانه ای رو نخور. خودتم دلداری الکی نده که با توجیه کردن شرایط خشم ات رو کم کنی. با واقعیت روبرو شو و اگه گریه میکنی یا غصه داری فقط و فقط برای خودت باشه که با احساساتت بازی شده. تو بی گناه و بی تقصیری. هرچقدر دلت میخواد گریه کن تا خالی بشی ولی نذار طولانی بشه. خودتو خالی کن و بعد پرونده گذشته رو کامل ببند

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
عزیزم بهش چرا زنگ نمیزنی چرا کل حرفاتو سرش خالی نمیکنی؟حداقل اروم شی بعدشم هیچوقت کسی با زور ازدواج ...

نمیخوام دیگه هیچی ازش بشنوم مثل یه تیکه آشغال انداختم دور غرورمو شکست حالا من هی پیگیرش باشم 

عزیزدلم💜

به نظر من اون بازندست که تورو از دست داده.

بالاخره تاوانشو پس میده شک نکن خودش زندگیشو خراب میکنه و گند میزنه امیدوارم حالت هر روز بهتر و بهتر شه و به جایی برسی که دیگه واست اهمیتی این مساله نداشته باشه و بدون توی این دنیا پره از ادمایی که حاضرن خیلی کارا رو انجام بدن تا بتونن آدمی مثل تو رو به دست بیارن

همه پسرا دقیقا همین حرفا رو میزنن این اتفاق برای خیلی از دخترا افتاده نمیتونم بگم بیخیال شو چون سخته ب همین راحتی بیخیال بشی اما باید تاجایی ک میشه احساساتتو کنترل کنی کم کم همه چی درست میشه

میگه  تو نمیتونی کسی رو مجبور کنی که درست رفتار کنه ولی میتونی کاری کنی که حسرت بخوره ایکاش درست رفتار میکرد 

اینقد پیشرفت کن و خوش باش که دیدن تو بشه براش یه آرزو

Pilot ul.Student p.h.d