2777
2789
عنوان

شکست عاطفی خوردم حالم افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 5239 بازدید | 219 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کثیفغش گیر من بدبخت اومد که تجربه اولم بود

میفهمم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من بابت این پیروزی عاطفی بهت تبریک میگم من از لین که تو به درگاه الهی شکر نکرد نائبال شکر هستم از طرفت شکست عاطفی مال اون زمانی که با تو ازدواج می‌کرد بعد بهت نارو میزد   حالا خدا دوست داره چرا بماند نمیگم چرا خدا رو شکر نمیکنی چون شرایطش نداری درکت میکنم ولی روزی به لین حرف میرسی اومی که تکلیفش برای خودش روشن نیست سراسر نفرتها میخواد به یکی لگد بزنه به تو پیام یده به چه درد ت میخوره به اون زن تا سلیت بگو  تمام 

عزیزم فراموشش کن و بدون که تو نجات پیدا کردی تو ازدواج نکردی طلاق بگیری  ولی اون دختر بدبخت که ...

وقتی برای همسر عزیزش منو کنار گذاشت حتما میخواد تغییر کنه بشه مرد خانواده این وسطفقط من نابود شدم

من که نمیتونم بگم چجوری خودتو آروم کنی فقط میگم هیچوقت نبخشیش ها اصلا فقط فراموش کن سرنوشت جوابشو میده من خودم تیکه تیکه شده قلبم بغض هام رو پشت هم میخورم و خودمو آزار میدم که چرا گذاشتم گریه هام رو ببینه از محضر بیرون اومدنی که پررو تر بشه اون چه حیوونی بود خدا داند ولی خداروشکر که جدا شدم میدونم جوابشو میده و من بالاخره آروم میگیره قلب شکستم 

ههههههه بیخیال دخترجون من ۴ سال شوهرم بود انقدر آشغال بود که حتی غصه نخورد برای طلاقمون چرا چون یه ا ...

آقا شده مرد خانواده منو پرت کرد بیرون لعنت به منو احساسم

ههههههه بیخیال دخترجون من ۴ سال شوهرم بود انقدر آشغال بود که حتی غصه نخورد برای طلاقمون چرا چون یه ا ...

ب دوستی و ازدواج نیست 

یکی تو دوستی در طول سه ماه ممکنه ی شکستی بخوره ک طرف تو سه سال ازدواج این آسیب رو نبینه 

ب اون داستان و احساس طرف و..چ بستگی داره 

نمیشه مقایسه کرد هیچی رو 

اما اره بره دعا کنه ازدواج نکرد 

فراموش میکنی ی سال دیگه میبینی دیگه قلب و احساس نداری بی حس شدی فکر نکن تا آخر عمر غمباد میگیری براش ...

از نزدیک همو ندیدیم رابطه نداشتم باهاش راه دور بود ، امیدوارم هر چه زودتر فراموشش کنم

امیدوارم 😞😞

این حال تورو من ۲سال پیش داشتم خیلیییی بد وحشتناک

فقط فقط میومدم سایت اروم میشدم

فقط اینو بدون میگزره اولش سخته بعد حتی ازاین حسات بدت میاد

حتماتاپیکای اخیرم بخوم

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه