خیلی دلم گرفته جایی نداشتم حرف بزنم اومدم اینجا.من پدرشوهرم تازه فوت کردن سه ماهی میشه یکی دوماه پیش شوهرم گفت فکر کنم خواهرم بارداره گفتم چطور مگه گفت توقبرستون دیدم اروم راه میره و دستش میزاره زیرشکمش گفتم این همیشه اینجوره اگه چیزی بود مثل بچه اولش مامانت بهم میگفت الانم باردار نیست اینم بگم ماچندساله بچه گیرمون نمیاد گذشت تادیشب خونه مادرشوهرم بودم که خواهرشوهرمم اومد دیدم شکمش همچین اومده جلو کلا هنگ کردم پاشدم ازناراحتی اومدم خونه بعدش گفتم اشکال نداره شاید به هیچکس نگفته نه فقط من تومغازه بودم که یه غریبه اومد بهم گفت من خیلی وقته میدونم بارداره خیلی ناراحت شدم نه ازاینکه بارداره ازاینکه همه میدونن به من نگفتن بعد منم روسادگی خودم میگم هیچکی نمیدونه.الان نمیدونم بعدا که بهم گفتن چه عکس العملی نشون بدم یاچکار کنم چون الان دیگه جنسیتش هم مشخصه
فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه بچه اولش رو باذوق مادرشوهرم بهم گفت منم کلی خوشحال شدم براش همیشه میگفتم کاش دومی هم میذاشت گیرش بیاد که مثل اولی اذیت نشه بخواد خرج الکی تو دکترا بده یعنی بهم میگفتن بازم کلی براش خوشحال میشدم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
منم بچه دومم و به کسی نگفتم. چون مشکوک به سقط بود.بدبین نباش
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
درگیر نکن خودتو زودتر فهمیدنش چه تاثیری میذاشت رو زندگی ول کن
دونستنش برام مهم نیست بخدا فکری که توسرشون بوده و به من چیزی نگفتن بیشتر اذیتم میکنه وگرنه هرکی مختاره هرروزی دلش خواست بارداریش رو اعلام کنه به من و اطرافیان ربطی نداره اینکه همه میدونستن الا من ناراحتم میکنه
1
5
10
15
20
25
30
35
40