2777
2789
عنوان

بارداری خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 40 پست
این چه فکریه میکنی بنطرم بُعد مثبتشو ببین شاید واقعا به اندازه اولی ذوق نکردن خب یا نمیخواستن حتی ذ ...

به نظر منم از دلسوزی که یه وقت ناراحت نشی گفتن. 

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم واقعا دارم مثبت فکر میکنم میگم به هزارویک دلیل حالا بهت نگفتن اشکال نداره ولی بازم ازغریبی خودم ...

باور کن بخاطر اینکه غمگین نشی نگفتن

حالا فکرشون اشتباه بوده کار اشتباهی کردن ولی نیتشون بد نبوده

شما دلتو بزرگ کن توکلت به خدا باشه 

کسی که خدا رو داره غریب نیس

انشاالله به زودی حاجت روا بشید دوست منم پلی کیستیک بود باردارشد

فدات شم مرسی توکل به خدا

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

خودم واقعا دارم مثبت فکر میکنم میگم به هزارویک دلیل حالا بهت نگفتن اشکال نداره ولی بازم ازغریبی خودم ...

اونی که غریبه بود، دوست خواهر شوهرت بود؟ اینجوری به قضیه نگاه کن که نمی‌خواسته کسی بدونه بعد این غریبه‌ای که میدونسته به روش آورده و ازش پرسیده اونم جواب داده‌. من فکر کنم شاید به خاطر فوت پدرش چیزی تگفته‌ شاید فکر کرده حرمت شکنی میشه. واقعا انقدر فکر توی سر آدما هست آدم نمیدونه چیه ولی عزیزم به خودت نگیر اصلا‌ دیگه ۹ ساله عروس این خانواده ‌ای میشناسنت و این که یه بچه دیگه هم دارن. معمولا سر بچه اول این حساسیتا هست. اصلا به خودت نگیر. امیدوارم هر چه زودتر خبر بارداری‌ت رو بهمون بدی.

عزیزم ملاحظه شما رو کردن که ناراحتتون نکنن چون بچه ندارین ان شالله خدا به شما هم بچه میده ناراحتی و ...

مرسی بابت دعای خوبتون 

اره حتما همینطوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

باور کن بخاطر اینکه غمگین نشی نگفتن حالا فکرشون اشتباه بوده کار اشتباهی کردن ولی نیتشون بد نبوده ش ...

قربونت برم چه خوبه که شماها هستین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم فقط خدا کنه نگن بهت نگفتیم که ناراحت نشی یا عللی مثل این مورد 

خدا دامنت رو سبز سبز کنه برات از ته دلم دعا میکنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اونی که غریبه بود، دوست خواهر شوهرت بود؟ اینجوری به قضیه نگاه کن که نمی‌خواسته کسی بدونه بعد این غری ...

نه گلم از اقوام دور بود گفت از یه بنده خدایی شنیده رفت وامد با خانواده شوهرم ندارن.

حالا که شماها گفتین منم اروم شدم که حتما دلایل خودشون رو داشتن فداتون بشم ممنونم ازدعای قشنگت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا دامنت رو سبز سبز کنه برات از ته دلم دعا میکنم

ای جونم خیلی لطف میکنی عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم ازهمگی شما که باحرفاتون ارومم کردین الهی خیر دنیا براتون بیاد من دیگه تاپیک رو قفل میکنم یوقت نشد جواب پیاماتون بدم شرمندتون نشم

بازم ازهمگی تشکر میکنم 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40