2777
2789
عنوان

بارداری خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 40 پست
ب منم نگفتن تا دوماه من طبقع بالاشونم هرروزم پیششونم اصلا ب پشمم نی چون برام مهم نیستن

اخه میدونن من رازنگهدارم همیشه حرفاشونو بهم میزنن ولی اینو نگفتن موندم بخدا اخه پیش خودشون نمیگفتن این بالاخره شکمش بالا میاد میفهمم دیگه چرا پنهان کردن تاالان

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونستنش برام مهم نیست بخدا فکری که توسرشون بوده و به من چیزی نگفتن بیشتر اذیتم میکنه وگرنه هرکی مختا ...

این چه فکریه میکنی

بنطرم بُعد مثبتشو ببین شاید واقعا به اندازه اولی ذوق نکردن خب یا نمیخواستن حتی ذره ای ناراحت بشی دلت بگیره چون دوستت دارن

منم بچه دومم و به کسی نگفتم. چون مشکوک به سقط بود.بدبین نباش

خداکنه همین باشه وگرنه خیلی دلم میشکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

نمیدونم فقط خدا کنه نگن بهت نگفتیم که ناراحت نشی یا عللی مثل این مورد 

شایدم واقعا قصد بدی نداشتن منم باردارم حتی به داداشمم نگفتیم دوست نداشتم کسی بدونه چون قبلا هم سقط داشتم اصلا دوست نداشتم کسی بدونه

خداکنه همین باشه وگرنه خیلی دلم میشکنه

هزارتا دلیل دیگه ممکنه باشه. فکرای سمی نکن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اصلا مهم نباشه برات چون اگه ناراحتی تو ابراز کنی اونا جور دیگه ای برداشت میکنن چیز مهمی هم نیس ...

نه اصلا ناراحتیمو نشون نمیدم دوست ندارم بگن ناراحت شده یاحسودی کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکلتون چیه؟

اوایل شوهرم بود الان خودمم پلی کیستیکم تنبلی دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این چه فکریه میکنی بنطرم بُعد مثبتشو ببین شاید واقعا به اندازه اولی ذوق نکردن خب یا نمیخواستن حتی ذ ...

خودم واقعا دارم مثبت فکر میکنم میگم به هزارویک دلیل حالا بهت نگفتن اشکال نداره ولی بازم ازغریبی خودم دلم میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شایدم واقعا قصد بدی نداشتن منم باردارم حتی به داداشمم نگفتیم دوست نداشتم کسی بدونه چون قبلا هم سقط د ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم 

اره حتما همینجوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات شم گلم ۹ساله درگیرم خدا ببینم برام چی بخواد اینم قسمت ماست  

عزیزم نمیدونم چقدر ادم معتقدی هستی ب اینجور چیزها اما یه بالشت بزار رو پاهات و روضه حضرت علی اصغر رو دانلود کن بزار و پاتو تکون بده (یه مادر ک شیش ماهه مادر شده....)  از ته دلت از خود شش ماهه کربلا و مادرشون بخواه،  نذر شیر برا حضرت علی اصغر هم خوبه 72تا شیر نذر کن روز ایشون پخش کنی،  ان شاءالله ک حاجت روا بشی 

خودتم بارداری؟چند بار با ای یو ای باردار شدی؟مشکلت تنبلی تخمدان بوده.

باردار نیستم یبار ای وی اف کردم نشد دیگه ازعید بیخیالش شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم نمیدونم چقدر ادم معتقدی هستی ب اینجور چیزها اما یه بالشت بزار رو پاهات و روضه حضرت علی اصغر رو ...

اعتقاد دارم عزیزم

اسکرین گرفتم حتما انجام میدم ممنونم که گفتین قشنگم😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40