2777
2789
عنوان

برای شروع درد زایمان

2414 بازدید | 33 پست

سلام خانما میشه برای شروع درد زایمانم یه صلوات بفرستید؟

همش دردای پراکنده دارم ، امروز پاهام به شدت میگیره و سست شده در حدی که نمیتونم راه برم خسته شدم دیگه

ممنون میشم برام دعا کنید دیگه امشب این فسقلی بیاد راحت شم

برو دکتر معاینه تحریکی کنه

من که کرچک خوردم آخرش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر معاینه تحریکی کنه من که کرچک خوردم آخرش

چهارشنبه معاینه تحریکی شدم‌ دردام بیشتر شده موکوس هم دفع کردم اما منظم نمیشه یه دفعه قطع میشه دردام

الان ۳ سانتم

چهارشنبه معاینه تحریکی شدم‌ دردام بیشتر شده موکوس هم دفع کردم اما منظم نمیشه یه دفعه قطع میشه دردام ...

بارداری چندمت 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چهارشنبه معاینه تحریکی شدم‌ دردام بیشتر شده موکوس هم دفع کردم اما منظم نمیشه یه دفعه قطع میشه دردام ...

میگن نزدیکی خیلی خوبه

چون پروستاگلادین داره مایع منی باعث تسهیل در روند زایمان میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
میگن نزدیکی خیلی خوبه چون پروستاگلادین داره مایع منی باعث تسهیل در روند زایمان میشه

اونم چندبار انجام دادم برعکس بچه اولم که با درد خیلی کم راحت و زود به دنیا اومد این انگار قصد نداره

ای جووووونم جوجوی من🤩🤩🤩🤩من ۱۴تا براتون فرستادم انشاالله امشب قدم های نازش بذاره تو دنیا و بغل شما

مامانی مهربون لطفا منم دعا کن با عشقم ازدواج کنم و مادر بشم انشاالله😍😍😍😍😍

ای جووووونم جوجوی من🤩🤩🤩🤩من ۱۴تا براتون فرستادم انشاالله امشب قدم های نازش بذاره تو دنیا و بغل شم ...

ممنون مهربووون 😍😍

چشم حتما ان شاءالله به همه ی آرزوهات برسی 😍😍