2777
2789
عنوان

برای شروع درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن دومی راحت تر نمیدونم چرا سخت تر شد

برا من دردا طولانی شد ولی تحملش خیلی از اولی راحتتر بود اولی عین مرگ بود برام

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
حتما حتما موقع زایمان ذعا میکنم 😍😍❤️❤️

ددورت بگردم‌ خدا خیرت بده به این فکر کن دیگه امروز و فردا اومده و با خیال راحت تو بغل هم میخوابید و همه دردا و سختی ها تموم شده🌹🌹🌹🌹براتون حتما ایه الکرسی میخونم💕💕💕💕

برا من دردا طولانی شد ولی تحملش خیلی از اولی راحتتر بود اولی عین مرگ بود برام

خداکنه برای منم همینطور باشه من اولی اصلا درد کاذب نداشتم حتی تا ۶ سانت باز شده بودم بدون درد زایمانمم نسبتا راحت بود

اما این دفعه دردای کاذب شدید دارم در حد زایمان خسته ام کرده خیلی 

ددورت بگردم‌ خدا خیرت بده به این فکر کن دیگه امروز و فردا اومده و با خیال راحت تو بغل هم میخوابید و ...

ممنون که اینقدر انرژی مثبتی و آرامش میدی 😍 ان شاءالله خدا برات بهترینا رو بخواد

ایشالا به زودی و راحت زایمان میکنی عزیزم🥰

فقط یه سوال ، ماه ۹ خیلی خسته کننده س؟ سنگینیش زیاده؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ایشالا به زودی و راحت زایمان میکنی عزیزم🥰 فقط یه سوال ، ماه ۹ خیلی خسته کننده س؟ سنگینیش زیاده؟

ان شاءالله همچنین شما

بارداری اولم چون درد نداشتم ماه اخر از ماه های دیگه برام راحت تر بود چون ویارم قطع شده بود و خیلی راحت بودم

اما این بارداریم از هفته ۳۳ انواع درد لگنی و شکمی گرفتم خیلی طاقت فرسا شده هرروز منتظرم فقط زایمان کنم

به نظرم تو هرکس متفاوته