2777
2789

عکسشو بذار 

من همسرم آزمایش اسپرم زیادداده 😅تاحدودی متوجه میشم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد 😢😢😢

عکس که گرفتی از آزمایش بعد از عکست اسکرین بگیر و اونو بفرست

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

چی بود مشکلش میشه بگی 

همسر من تعداد و تحرک اسپرمش کم بود و مورفولوژی هم درصدش کم

واریکوسل خفیف داشت 

که واریکوسل با سونوبیضه مشخص شد

شما هم ازمایشو ببین برای همسرت اون تعدادی که زده جلوش ببین تعداد نرمال چقدره 

همسر من تعداد و تحرک اسپرمش کم بود و مورفولوژی هم درصدش کم واریکوسل خفیف داشت  که واریکوسل با ...

همسر منم اینجوری بود دوباره آزمایش داد دکتر معاینه کرد از رو ظاهر چیزیش نبود به نظرت سونو بده ؟

همسر منم اینجوری بود دوباره آزمایش داد دکتر معاینه کرد از رو ظاهر چیزیش نبود به نظرت سونو بده ؟

اگه ازمایشش خوب نباشه دکتر خودش سونو مینویسه

اگه ننوشته حتما نیازی نبوده

ولی واریکوسل از روی ظاهرمشخص نیست

اگه ازمایشش خوب نباشه دکتر خودش سونو مینویسه  اگه ننوشته حتما نیازی نبوده ولی واریکوسل از روی ...

خیلی دکتر نمیاد غر میزنه پس خودم ببرم بگم سونو بنویسه من فک کردم از ظاهر مشخص میشه چون معاینه کرد 

الان مشکلش حل شده ؟

از همسرم نه

ما قبل عمل خیلی تحقیق کردیم خیلیا گفتن عمل کنه خیلیام گفتن واریکوسل خفیف عمل نکنه بهتره

ماهم چون بادارو نتیجه نگرفتیم ب اجبارعمل کرد

ولی دوماه بعد عمل که آزمایش داد تعداد اسپرم خیلی کمترشده بود و مورفولوژی صفر

برای ماازمایش جواب نداد

الانم دیگه تنها راهمون آی وی اف هست که انشالله شرایط جورشه میرم دنبالش

اگه ازمایشش خوب نباشه دکتر خودش سونو مینویسه  اگه ننوشته حتما نیازی نبوده ولی واریکوسل از روی ...

راسنی عزیزم یه سوال من پرولاکتینم بالا بود دکتر قرص کابرگولین نوشت برام الان دوروزه از موعود پریودم گذشته درد هم دارم اما پریود نشدم این قرص پریود رو عقب میندازه ؟؟