2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13817 بازدید | 299 پست

برو به شخصیتت فکر کن یکم رو رفتارت تجدید نظر کن منم کامل نیستم هیچکس کامل نیست و رفتار بد همه دارن همههه ولی اینکه قبول نمیکنی خیلی مشکله 

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

زشته بابا ...این بچه بازیا چیه ..

باز خوبه تو فکر بوده ..اگه نمیخرید باز ی بامبول دیگه درست میکردی ..رفتن حرم امام حسین زائر حضرت حسین هستن ..این کارا چیه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی این شعو مادر شمارو میرسونه  وقتی مادر شوهر اسی اینجوریه چه میشه کرد  پس دادن کاذو ...

ببین اگه بچت یه کار بد کنه حتما باید بهش بگی وتنبیهش کنی اینم درست مثل همونه وگر نه تکرار میشه وادم حسابت نمیکنن من نمیخوام مثل تو ضعیف باشم وترسو در ضمن شوهرمم همیشه پشتمه

لطفا کسایی که دنبال سوغاتیه معنوی واین جور چیزا هستن توو تاپیک من نیان 

ببین کربلا تو اربعین اصلا جای خرید نیست. بماند که پول ایران انقدر ارزشش کم شده که هدیه خوب خیلییی باید هزینه کنی. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

زشته بابا ...این بچه بازیا چیه .. باز خوبه تو فکر بوده ..اگه نمیخرید باز ی بامبول دیگه درست میکردی ...

اخه خواهر من کسی که سرتا پاش دروغه بین همه زن وشوهرهارو بهم میزنه چه زیارتی مگه زیارت شیطان قبوله؟؟؟؟؟

بابای من رفته بود مکه  به جای تموم کادوها رفتیم پارچه مجلسی گرفتیم چادرای خوشگل گرفتیم گذاشتیم ...

مکه از نظر رفاهی و حتی سیاحتی با سفر پیاده روی اربعین خیلی فرق داره ها...‌ من برادرمم رفت که مجرده واسه من بک روسری خیلی معمولی گرفته بود که اونم اتفاقی از کربلا خریده بود. تو اون شلوغی و ازدحام جای خرید و بازاز رفتن نیست. خودت تجربه پیاده روی اربعین داری؟؟

خب میومدن از شهر خودشون میگرفتن ده روز بعد اومدنشون سوغاتی به دستم رسیده 

از کربلا سوغات میارن ب خاطر برکتش...من کسی از بازار شهرش سوغلتی بیاره واسم به جای سوغات کربلا بیشتر بهم برمیخوره. 

برو به شخصیتت فکر کن یکم رو رفتارت تجدید نظر کن منم کامل نیستم هیچکس کامل نیست و رفتار بد همه دارن ه ...

دارم به بیشخصیته تو فکر میکنم میدونی تو چه جور ادمی هستی تو یه زن صعیف وترسو که شوهرت وادارت میکنه هر روز مثل کنیز برای پدر ومادرش کار کنی واخرشم تو رو ادم حساب نمیکنن توهم میگی اشکال نداره مهم اینه شوهر کردم از اون طرفم کمبودای زندگیت رو زنگ میزنی برادرت پر کنه ودر نتیجه یه تواهر شوهر تیغ زنی

مگه ما پولمون رو از سر راه اوردیم منو چی فرض کرده از پول ما برای اون یکی جاریم که جیجی باجیه پارچه م ...

همسرت خودش داده... مگه به زور گرفتن؟  

همسرت خودش داده... مگه به زور گرفتن؟  

اره  هی ناله وزاری کا نداریم نمیگم کرونا گرفته بود زنگ زده بود دکتر میگه پسته بخور مادیدیم هر کی کرونا میگیره اب سیب واب هویج میخوره

اخه خواهر من کسی که سرتا پاش دروغه بین همه زن وشوهرهارو بهم میزنه چه زیارتی مگه زیارت شیطان قبوله؟؟؟ ...

عزیزم میدونم چی میگی ولی این رفتارت از خانمیت کم میکنه ...کسی که زیارت امام حسین میرع بر میگرده انگاری رفته بهشت برگشته حالا میخاد شیطان باشه .مهم اینکه پاش خورده جایی که سرزمین کربلاس ..این خیلیه ..بعدم انقدر شلوغ هست اونجا که خرید کردن بی فایدس ..

زشته نکن ..هیچی نگو ..باد بگیر احارام ب قدری بزاری که بعد ها مجبور نشس دلا راست بشی

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
از کربلا سوغات میارن ب خاطر برکتش...من کسی از بازار شهرش سوغلتی بیاره واسم به جای سوغات کربلا بیشتر ...

خب ایرادش چیه 

من مادربزرگم رفت مکه بنده خدا توان نداشت بره خرید و بازار البته مهر و تسبیح آورده بود 

از تهران دو توپ پارچه گرفت ،دختراش بریدن برای سوغات 

مهم اینه ارزش گذاشته برای اونایی که میان دیدنش و کادو میارن 

و اینکه پول ما چون بی ارزشه 

خیلیا اینکارو میکنن