2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13817 بازدید | 299 پست
خب ۵۰ ملیون وام شوهرم یه هفته براش دویده این ور اون ور نمیتونست پنجاه تومنشو بده دست دختر من

شما لطف کن هیچ کاری برای کسی نکن... انقدر متوقعی که اون بدبخت رو به صلابه میکشی با منت گذاشتن. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

برا وام شیرینی میدن ؟ وسط اون ازدحام جمعیت اربعین بنظرت بازارها باز بودن ؟

بازارها و مغازه هاشون باز هستن همیشه 

اتفاقا اوج کاسبی شون هست

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم گفتم که ادماز معنوی توو تاپیک من نیان

پاریس و استانبول ک نرفته بودن!!! کربلا چیزی نداره برای خرید! مشخصه تا حالا از محدوده شهرتون بیرون نرفتی که یک کربلا رفتن انقدر واست مهمه و انتظار های عجیب و غریب از ملت داری.

عزیزم خودتو کنترل کن  این همه عصبانیت و حرص خوردن فقط خودتو اذییت می‌کنی  من برخلاف همه ...

فدات بشم که درکم میکنی اخه نمیدونی هر بار زنگ زدیم گفته چی بیارم هرچز دلت میخواد بگو منم دوس داشتم برا دخترم بیاره

خداوکیلی من تاحالا سوغاتی خوب از کربلا ندیدم  همش چیزای زشت و بدرد نخور  ولی خب میتونست ...

اتفاقا انقدر جنسهای خوشکل و خوب دارن اکثرا از ترکیه هستن لباس هاشون اسباب بازی زیاد دارن 

البته از دستفروشا میخرن که جالب نیست مغازه ها وبازارهاشون عالیه و البته گرووون

دارم به بیشخصیته تو فکر میکنم میدونی تو چه جور ادمی هستی تو یه زن صعیف وترسو که شوهرت وادارت میکنه ه ...

🤣🤣🤣من نامزدم در حد اعتدال و توانمم کار میکنم کنیزی نمیدونم کمک میدونم این چیزارو چون پای مادر شوهرم درد میکنه سعی میکنم نزارم زیاد بلند بشه ن برای خود شیرینی دلم میسوزه مثل مادر خودم میدونمش انشالله اونا تا اخر زندگیمون باهام خوب باشن و منم براشون خوب باشم و رابطمون خوب بمونه اینکه خانواده شوهرو دشمن ببینم نمی‌پسندم توام تایمی ک میزاری برای فکر کردن ب شخصیت منو خرج کن برای اصلاح شخصیت خودت نیازت میشه

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
پاریس و استانبول ک نرفته بودن!!! کربلا چیزی نداره برای خرید! مشخصه تا حالا از محدوده شهرتون بیرون نر ...

داره جنسهای ترک هم زیاد داره 

پیاده روی اربعین رفتی؟ ازدحام جمعیت رو خبر داری؟ والا عرب ها خیلی سلیقه شون با من متفاوته. گرونه ولی پر از منجوق و پولک و زری!!!!😃😃😃😃

ببین مواقع عادی شاید بشه خرید کرد پیاده روی معمولا انقدر سخته و کوفته و احتمالا مریض هستی ک حال گشتن نداری.... اوضاع خواب و خوراکت با روند عادی زندگیت متفاوت میشه... پاها تاول میزنه و انقدر گرم و سرد میشه که همه سرماخوردن.

پیاده روی اربعین رفتی؟ ازدحام جمعیت رو خبر داری؟ والا عرب ها خیلی سلیقه شون با من متفاوته. گرونه ولی ...

بله 

پیاده روی اربعین که از وسط بازارهاشون نیست 

بازار و پاساژ هاشون دورتر از حرم هست 

اون لباس های برق برقی و منجوق دوزی خودشون که اصلاااا😂😂

منظور من بیشتر لباس های بچگانه شون هست مجلسی بچگونه هاشون عالین مخصوصا جنسشون 

البته میگم گرونن نه این لباس بچه هایی که دستفروش ها وسط جمعیت میفروشن 

ببین مواقع عادی شاید بشه خرید کرد پیاده روی معمولا انقدر سخته و کوفته و احتمالا مریض هستی ک حال گشتن ...

ما اول رفتیم کربلا چند روز بعد رفتیم پیاده روی و تموم شد برگشتیم خونه☺️☺️

بله  پیاده روی اربعین که از وسط بازارهاشون نیست  بازار و پاساژ هاشون دورتر از حرم هست&nb ...

درسته عزیزم گرونن و وضع مالی خانواده همسرش خوب نیست 

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'