2777
2789
عنوان

کیا هیچ امیدی به اینده ندارن

115 بازدید | 12 پست

اون از خونمون که سال هاست فروش نمیره ۱۰ ساله گذاشتیم برای فروش هر کی میاد میخواد مفت بخره پول نقدم نداره

اون از ازدواجم که پسرا دیگه ازدواج نمیکنن همه دنبال دوستی و رابطه جنسی بعدم کات دختر بعدی

اونم از رشته مزخرفم که پرستاری خوندم با حقوق بخور و نمیر که کاش نمیرفتم

اونم از گرونی و قیمت های وحشتناک

اونم از ارث بابام که عمو و عمه عوضیم خوردن نمیدن

به چی دلخوش باشم؟!

عزیزم مشکل از ذهن خودته

ذهنت خیلی منفیه

خیلی ها آرزوشونه پرستار باشن

خیلی آرزوشونه یه خونه داشته باشن حتی خرابه حتی اگه فروش نره

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستارا ک خوبه اگ مجردی ۲۰ خورده ای ۳۰ میگیرن و منی ک معلمی خوندم باید برم غیر انتفاهی برای ۷،۸ تومن ...

۲۰ تومن نهایت بشه ۳۰ تومن با بی خوابی و تعطیلی نداشتن و مرخصی نرفتن به نظرت می ارزه؟!

همون خونه ای دارید ولی فروش نمیره

همون رشته ای که میزنی تو سرش

همینکه مجردی تجربه ناموفق و بد از ازدواج نداشتی

ارزوی خیلی هاست اینقدر ناشکری نکن که خدا همینا رو هم ازت نگیره

یک پسربخواد زن بگیره که از پس هزینه ها بر نمیامبخواد بره توی رابطه هم میگن تهش باید ازدواج باشهیا س ...

من کاری ندارم

کلا شما پسرا با دخترا دوست میشین برای رابطه جنسی اگه میخواستین ازدواج کنین که اصلا دوست نمیشدین!

ولی قسمت هزینه ها رو موافقم

همون خونه ای دارید ولی فروش نمیرههمون رشته ای که میزنی تو سرشهمینکه مجردی تجربه ناموفق و بد از ازدوا ...

خب چرا از اون طرف نمیبینین

مردم دیگه که خونشون راحت فروش میره

مردم دیگه که رشته تاپ خوندن و درامد بالا دارن

مردم دیگه که ازدواج موفق دارن

چرا ما همش باید پایین تر و بدبخت تر از خودمونو ببینیم و اینجوری خودمونو اروم کنیم؟!

خب چرا از اون طرف نمیبینین مردم دیگه که خونشون راحت فروش میره مردم دیگه که رشته تاپ خوندن و درامد با ...

چون اینا خواست خدا بوده برای شما صلاح شما تو داشتن همینا بوده همونطور که برای بقیه همینا رو هم نخواسته نمیتونی که به جنگ با خدا بری که هرچقدرم خودت رو با بقیه مقایسه کنی زندگیت از اینی هم که هست تاریک تر و بدتر میشه

کفر نعمت از کفت بیرون کند این جمله بار ها برام ثابت شده وقتی کفر نعمتی رو کنی بدترش سرت میاد به جای این کارا بچسب به زندگی و پیشرفتت

مقایسه کردن زندگیت با بقیه و ناشکری کردن قرار نیست چیزی رو عوض کنه