2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13817 بازدید | 299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی راست گفتم اسی معلومه هیچکس ازش دل خوش نداره، همون تیشرتم از سرش زیادیه ک آوردن برا بوش...

اره منم از اول تاپیک مخالفشم عزیزدلم ولی خانوادش ممکنه باشعور باشن اگرم مثل خودش باشن من حق و اجازه توهین به خودم نمیدم بخاطر همین با طرز بیان شمام مخالف بودم امیدوارم متوجه باشی و ب دل نگیری

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
اره کاملا معلومه میگی وطیفه پسره پول بده باید از شکم زن وبچش بزنه بده تمثال تو

ولی اگه شوهرت نیاز های زنشو کامل برطرف نمیکنه ولی پولاشو میده به خانوادش حق نداره

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بچه ها ببخشید چن لحظه نبودم این قسمت کلید اسرار الان زنگ زد مادر شوهرم خواهر شوهرم وبا گرفته بستریش ...

انشالله زودتر حالشون خوب بشه کلید اسرار نیست بیماریه ممکنه برای هرکسی پیش بیاد بعد این همه کامنت همچنان همونی.

اسی اگه رفتارت درست نباشه طرز حرف زدنت درست نباشه  شخصیت خودتو حفظ نکنی  حق با تو هم که ...

من همینم که هستم مثل تو صد چهره نیستم در صمن خواهر شوهر حسود پول مرد بعد از ازدواج مطلق به خانوادشه وبای با مشورت خانموش خرج بشه موندی عصر هجر

عزیزم خودتو کنترل کن 

این همه عصبانیت و حرص خوردن فقط خودتو اذییت می‌کنی 

من برخلاف همه ی اونابی که حقو بهت ندادن 

میگم حق داری و کاملا درکت میکنم 

شکر خدا اینقدر دارم چشمم به دست این و اون نباشه اما بحث ارزش و احترامه نه توقع 

مادرشوهر من موقع رفتن کلی خشکبار براش گرفتیم برای تو راهش و پول دادیم و خودمون بردیم تا فرودگاه

موقع برگشت خواهرا و بردارشوهرام زورشون می‌آمد برای مادرشون یه قربونی بکنن شوهرم گوسفند گرفت 

با همه ی اینا یه روسری اشغالی خداشاهده برا دخترم آورد فقط و گفت نتونسته بره خرید (اربعین نبوده)

به هر حال اگه شوهر من براشون کرده یعنی براش مهمن و ارزش گذاشته 

مادرش هم می‌تونست از اینجا بخره ندار که نیس 

و اینکه برای وام همسرم همیشه ی خدا ضامن خواهر بردارشه 

حتی وقتایی امتیاز وام داشته 

خواهرش با مظلوم نمایی و ننه من غریبم شوهرمو گول زده و شوهرم وامو داده خواهرش 

دریغ از یه تشکر 

اما همسرم ضامن بردارم شد دو سال پیش 

بردارم ۵۰۰ تومن هزینه ی راه رو ریخت بحسابم بدون اینکه بدونم و دو گونی برنج هم گذاشت تو ماشینم 

نه اینکه من محتاج باشم ها 

اما خاسته محبت ما رو جبران کنه 

بعضیا جوری به آدم حمله میکنن چون هنوز براشون اینجوری پیش نیومده و اگه خودشون بودن حتما قیامت میکردن 

من همینم که هستم مثل تو صد چهره نیستم در صمن خواهر شوهر حسود پول مرد بعد از ازدواج مطلق به خانوادشه ...

ووو چ سلیطه ای:/

بچه ها ببخشید چن لحظه نبودم این قسمت کلید اسرار الان زنگ زد مادر شوهرم خواهر شوهرم وبا گرفته بستریش ...

چقدر ناراحت شدم‌.....الهی که شفا پیدا کنن🥺

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم