2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13824 بازدید | 299 پست
ولی اسی احساس میکنه خواهر شوهرش بهش بی احترامی کرده که کادوی کم ارزش گرفته وگرنه بحث پول ش نیس

عزیزم تاپیکشو کامل بخون این از طرز ادبش مشخصع لایق لطفی نیست وظیفشون نبوده ک انگار چون به اونا سپرده باید کادو خوب بگیرید اونام وظیفشونه بگیرن!

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا توو این یکسال هر وقت هر مشکلی داشتن زنگ میزدن به شوهرمن از منم پرسید چی براتون بیارم منم گفتم چ ...

عزیزم شوهر شما پسر اون خانوادس اصلا بحثش با شما فرق داره هر کاری هم برای خانودش بکنه شما نمیتونی توقع جبرانش رو داشته باشی اگر شما برای پدر و مادر خودت کاری انجام بدی بعد همسرت بیاد بگه حالا چون تو هواشونو داشتی باید بیان فلان کار رو برای ما بکنن یا جبران کنن شما چه حسی بهت دست میده تو دلت نمیگی خوب برای پدر و مادرم کردم به گردنم حق دارن ؟به خدا که میگی در مورد سوغات حتی اگر خودشون گفتن شما نباید توقع داشته باشی اینجوری فقط خودت اذیت میشی از این به بعد شما هم هدیه گرون نده جایی رفتی سوغات در همون حدی که برات اوردن ببر به خدا شما تا یک ماه هم اعصاب خودت رو خرد کنی اونها حتی متوجه هم نمیشن 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
اخه من تا حالا از اونا هیچی ندیدم تووو کل عروسیم مادرشوهرم ۵ هزار تومن داد دست من چه بچه ام چه خودم ...

اسی فکر کنم همه خواهر شوهرن.والا یه جوری حرف میزنن ادم به خودش شک میکنه .بخدا مامان من میرفتم مکه یا کربلا 20هزار تومن فامیل میداد بعد مامانم 50تومن براشون خرید میکرد .حالا خوبه برا خودت چیری نخواستی گفتی برا نوه بیارن

از کی تا حالا وظیفه پسره به مادرش پول بده کجای کتاب اسمانی اومده اونم برای مادری که بچه اش رو از ده ...

ببین عزیزم بهت حق میدم اما هیچی به روشون نیار اینطوری میفهمن رو چی حساسی و بیشتر اذیتت میکنن 

فامیل شوهرمن خانوادگی رفتن مسافرت و فقط ما به خاطر شغل همسرم نشد بریم و عید نوروز شوهرم‌تنهایی خونه های مادر شوهرمو باز سازی کرد باور کن حتی یه شکلات برا دخترم‌نیووردن دروغ چرا خیلی به دلم اومد اما حتی یک درصد هم به روم‌نیووردم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
اینجوری حرف میزنه چون داغ کرده تا فی خالدونش سوخته 

خداروشکر خانواده شوهرش مثل بعضی از کاربرا ک میان میگن عروسمون فلان کرد نشد چیزی بگیم نمیتونیم و... نیستن و اینو میتونن بشونن سرجاش دمشون گرم

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'