2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13781 بازدید | 299 پست
از کی تا حالا وظیفه پسره به مادرش پول بده کجای کتاب اسمانی اومده اونم برای مادری که بچه اش رو از ده ...

مادری ک بچشو از ده سالگی فرستاده کارگری قطعا نیازمنده و همچنان هم با این وضع نیازمند تر شده ایا چاقو روی گردن پسرش گذاشته بودن ک پول تو راهی بده؟!

تو کتاب اسمانی رو نمیدونم ولی انسانیش اینه ک ی مبلغی برای تو راهی میدن حتی به فامیل هایی ک رفتن دادیم اون ک دیگ مادرشه

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
عزیزم با خوندن کامنت شما چقد حالم خوب شد وبه زندگی امیدوار شدم دقیقا منم نگاهم به زندگی همینه ولی اط ...

اینجوری فقط زندگی زهر مار آدم میشه الان خدا میدونه استارتر چقدر حرص خورده اعصاب خودش رو بهم ریخته صدمش رو هم فقط خودش میبینه وگر نه اونها نشستن تو خونشون دارن خاطرات سفرشون رو میگن به خدا انقدر آدمها نسبت به هم سنگدل شدن یه نفر هم نرماله تعجب میکنن😂

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اینجور فقط تا یک سال بابت کادو ی اونا اعصابت خراب میشه  همین امروز لباس بردار ببر بگو بچم ...

باشه همین کارو میکنم میررم میدم بهشون میگم بدن به اونیکی نوه هاش 

اره معلومه ایک همه هواشون رو داری خخخخخ خودت از اون خواهر شوهرای تیغ زنی اخه بهت برخورده

ووی چرا توهین میکنی حجت باطل میشه... من هنوز خواهر شوهر نشدم. شما خیلی بد صحبت میکنی. زن داداش من اینجوری باشه محل سگ نمیذارم بهش... خدا به داد خانواده شوهرت برسه

جاری من پشت سرم تهمت زد ه بود آنقدر خود خوری کردم دیدم نمیتونم ببخشم ش 

بلند شدم رفتم بع مادر شوهرم گفتم تا جاریم روبشناسه 

ببین اگر نمی تونی بگزری برو کادو پس بده

استاتر به نظرم عقده ای هستی طبق جواب دادنت به کامنتا میگم!وقتی تاپیک میزنی باید منتظر هر حرفی باشی چنان جبهه گرفتی ک حق میدم به خانواده همسرت لیاقت همون تیکه پارچه ای ک قراره دستمالش کنی هم نداری...

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
اینجوری فقط زندگی زهر مار آدم میشه الان خدا میدونه استارتر چقدر حرص خورده اعصاب خودش رو بهم ریخته صد ...

بخدا توو این یکسال هر وقت هر مشکلی داشتن زنگ میزدن به شوهرمن از منم پرسید چی براتون بیارم منم گفتم چیزی نمیخوام فقط برا دخترم تونستی بیار نگفتم که اشغال بیار

جاری من پشت سرم تهمت زد ه بود آنقدر خود خوری کردم دیدم نمیتونم ببخشم ش  بلند شدم رفتم بع مادر ...

اینجور فقط جنگ و دعوا میشه 

این راه درستی نیست والا بخدا

مگه سوغاتی اوردن وظیفه است؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
باشه همین کارو میکنم میررم میدم بهشون میگم بدن به اونیکی نوه هاش 

اسی ولی کمی صبر کن چند روز بگزره 

هرگز از ناراحتی زیاد تصمیم عجولانه نگیری فکر کن باید چی بگی نه سیخ بسوزه نه کباب

مگه ما پولمون رو از سر راه اوردیم منو چی فرض کرده از پول ما برای اون یکی جاریم که جیجی باجیه پارچه م ...

ولی یه پیشنهاد دوستانه از من به تو...هیچوقت دعای مریض شدن برای کسی نکن... هیچوقت.

خدا منو عشقمو به هم رسوند آخرش...بعداز کلی سختی😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اینجور فقط جنگ و دعوا میشه  این راه درستی نیست والا بخدا مگه سوغاتی اوردن وظیفه است؟

من با توجه به ناراحتی اسی گفتم 

گفتم که مثل من خود خوری نکنه تصمیم نهایی بگیره یا بهشون بگه یا ببخشه