2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13781 بازدید | 299 پست
چرا پرت و پلا عزیزم چرا فکر میکنید همش باید با کینه و طلبکاری به بقیه نگاه کنیم من هر موقع خونه براد ...

عزیزم با خوندن کامنت شما چقد حالم خوب شد وبه زندگی امیدوار شدم دقیقا منم نگاهم به زندگی همینه ولی اطرافیان همه فقط دنبال تلافی کردن وتوقع داشتن از دیگران

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا تعجب میکنم اینجوری میگن احساس میکنم عجیبم

روابط آدمها وارونه شده قبلا هدیه رو میدادن تا بگن من به یادت بودم الان هدیه میدن منتظر میشینن دوبرابر براسون حبران کنی البته اینکه یک نفر در مقابل هدیه جبران کنه و کادو بده خیلی خوبه اما اگر نداد هم مهم نیست 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
حسود تویی وهفت جد وابادت

والا ما تا جایی که از دستم برمیاد به بقیه کمک میکنیم و هیچ انتظاری نداریم 

من بودم اصلا میگفتم چیزی نیارین برا خودتون خرج کنین 

اگه لازم نداشتن که شوهرتون بهشون نمیداد 

کاری میکنی دیگه شوهرت در جریان کاراش قرارت نده 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
ببخشید من مثل شما نمیتونم پاچه خواری مادر شوهر وخوارشوهرم رو بکنم تو اخلاقت خوب باشه برو هر روز دم د ...

اینا از همون خواهرشوهران که داداشاشون رو تیغ میزنن

که ازدهن زن و بچه اش بزنه بده به خواهر گرامی

بعدم حتما میگن جبران لازم نیست داداشم بوده دوست داشته بده

چ جالب توقع کادوی خوب داشتید... و بیان هم کردید دیگ اونجا بازار ها باز نبوده ضمنا سوغاتی هرچقدر هم ک ...

از کی تا حالا وظیفه پسره به مادرش پول بده کجای کتاب اسمانی اومده اونم برای مادری که بچه اش رو از ده سالگی فرستاده کارگری 

خب پس چرا من رفتم مکه اونا به عنوان توو راهی چیزی ندادن

شما حج رفتی دیگه غیبت و نفرین نکن از شوهرت بخواه پولاشو به پات بریزه مادر شوهر و خواهرشوهرم احترامشونو نگه دار ولی سرد برخورد کن بی تفاوت باش به خودت بگو اینقد چشم و دل سیرم نیاز به صدقه مادر شوهر ندارم

خب پس چرا من رفتم مکه اونا به عنوان توو راهی چیزی ندادن

ببین این چیزا ب دل آدم ها ربط داره اجباری نیست ک

همسر شما دلش خواسته تو راهی داده همه ک مثل هم نیستن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ببخشید من مثل شما نمیتونم پاچه خواری مادر شوهر وخوارشوهرم رو بکنم تو اخلاقت خوب باشه برو هر روز دم د ...

اسی اینجور فقط تا یک سال بابت کادو ی اونا اعصابت خراب میشه 

همین امروز لباس بردار ببر بگو بچم اینا نمی‌پوشه 

یا کلا کلا بی خیال شو اهمیت نده ببین کدوم راه بهتره

شما حج رفتی دیگه غیبت و نفرین نکن از شوهرت بخواه پولاشو به پات بریزه مادر شوهر و خواهرشوهرم احترامشو ...

اره معلومه ایک همه هواشون رو داری خخخخخ خودت از اون خواهر شوهرای تیغ زنی اخه بهت برخورده