امسال مادر شوهروخواهر شوهرم کربلا ثبت نام کردن شوهرمنم موقع رفتنشون یک ملیونوپونصد زد به کارتشون واندازه یه تومن هم برنج وروغن وغیره خرید برا خونشون چهارتا برادر شوهر هم دارم منم به خواهر شوهرم گفتم یه کادوی خوب برا دخترم بیار من چیزی نمیخوام اون وقت یه تیشرت اشغال اورده با چندتا سنگ چشم نظر روی یه سنجاق سیاه شده دارم میترکممم چیکار کنم زنگ بزنم بهشون بگم یاهیچی نگم بگن خر بود نفهمید شوهرم پول رو جلوی من نداد ولی بعدا بهم گفت داده غیر از اون ۵۰ ملیون وام براش جور کردیم شوهرم یه هفته از صبح تا شب دنبال کاراش بود عفریته یه جعبه شیرنیم به ما نداد
چرا پرت و پلا عزیزم چرا فکر میکنید همش باید با کینه و طلبکاری به بقیه نگاه کنیم من هر موقع خونه براد ...
عزیزم با خوندن کامنت شما چقد حالم خوب شد وبه زندگی امیدوار شدم دقیقا منم نگاهم به زندگی همینه ولی اطرافیان همه فقط دنبال تلافی کردن وتوقع داشتن از دیگران
پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روابط آدمها وارونه شده قبلا هدیه رو میدادن تا بگن من به یادت بودم الان هدیه میدن منتظر میشینن دوبرابر براسون حبران کنی البته اینکه یک نفر در مقابل هدیه جبران کنه و کادو بده خیلی خوبه اما اگر نداد هم مهم نیست
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
خب پس چرا من رفتم مکه اونا به عنوان توو راهی چیزی ندادن
شما حج رفتی دیگه غیبت و نفرین نکن از شوهرت بخواه پولاشو به پات بریزه مادر شوهر و خواهرشوهرم احترامشونو نگه دار ولی سرد برخورد کن بی تفاوت باش به خودت بگو اینقد چشم و دل سیرم نیاز به صدقه مادر شوهر ندارم
خب پس چرا من رفتم مکه اونا به عنوان توو راهی چیزی ندادن
ببین این چیزا ب دل آدم ها ربط داره اجباری نیست ک
همسر شما دلش خواسته تو راهی داده همه ک مثل هم نیستن
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫