2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13781 بازدید | 299 پست
نه ما پولمون رو از سر راه اوردیم کادو میدیم به این واون برن خرج کنن کیف کنن منم یه جفت خودم گوشواره ...

الان جوابتون چه ربطی به حرف من داشت ؟ چقدر عصبانی هستید به من پول ندادین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو عصبانی نکن اگه حق با توعه دیگه دلیلی برا ناراحتی نیست اونا همین قدر درک و فهم شون رسیده همون ت ...

اخه میدونی چقدر کمکشون کرده شوهرم مادرش کرونا گرفته بود زنگ زدن دکتر گفته باید پسته بخوره با اینکه میدونستم دروغ میگه بازم وونموقع دو ملیون فرستادیم  قدر نشناسه 

مگه ما پولمون رو از سر راه اوردیم منو چی فرض کرده از پول ما برای اون یکی جاریم که جیجی باجیه پارچه م ...

خب عزیز خودت گفتی واسه من هیچی نخر فقط واسه بچم یه چیز خوب بخر

خب مشخصه خواسته حرصتو دربیاره اینطور خریده

نقطه ضعفتو پیدا کرده گلم

مقصر اصلی اول خودتی

ببخشید میگم اینا رو

ولی چرا ارزش خودتو پایین آوردی گفتی واسه من هیچی نیار

اول باید ارزش خودتو بالا ببری جلو خانواده شوهرت بعد ارزش همسر و بچه

وقتی رفتی خونشون سوغاتی رو ببر و با یه لبخند ملیح بهش بگو مرسی ولی بچه من این مدلی نمیپوشه

همین...

بعدم بگو من جای شما باشم فرقی نمیزارم بین زنداداشا

بزار متوجه رفتار زشتش بشه که واسه جاریت چادر خریده واسه تو هیچی نیاورده

بگو من شماها رو اندازه خانوادم دوس دارم و به داداشت میگم هوای خانوادتو داشته باش مرد که نمیدونه اینطور چیزا رو

حسود تویی وهفت جد وابادت

ببین اسی هرچی بگی خودتو کوچیک کردی

من میفهممت

فقط و فقط باید رو شوهرت کار کنی

ببین اونا مخ شوهرت رو میزنن و ازش می کنن

چ س ناله کی کنن جلوش فکر می کنه باید بعشون برسه

از اون ورم عین خیالشونم نیست که برای احترامم شده یه کادوی کوچو برای شما بیارن

فقط باید رو شوهرت کار کنی ولی راحت نیست از الان شروع کنی نتیجه اش روده سال دیگه میبینی

واقعا به اینایی که گفتی اعتقاد داری؟! پرت و پلا میگی

چرا پرت و پلا عزیزم چرا فکر میکنید همش باید با کینه و طلبکاری به بقیه نگاه کنیم من هر موقع خونه برادر شوهر یا خواهر شوهرم میرم (سالی یک بار دعوت میکنن)وقت میزارم تک تک برای بچه هاشون هدیه میخرم اونها هر موقع میان نهایت یه بستنی یا شیرینی بیارن خوب چه اهمیتی داره من ذوق اون بچه ها رو میبینم کیف میکنم حالا اصلا برام جبران نکنن 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
اروم باش عزیزم شاید واسه این اخلاقته که هیچی واست نیوردن

یاد اون کلیپ افتادم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب ۵۰ ملیون وام شوهرم یه هفته براش دویده این ور اون ور نمیتونست پنجاه تومنشو بده دست دختر من

من فکرمیکنم‌شما خیلی متوقعی و برای کوچیک ترین کار انتظار تشکر و قدردانی و کادو داری 

ایرادی نداره ک برادرش بوده در حق خواهرش لطف‌کرده قطعا با جون و دل هم انجام داده

راجع ب پولی هم ک همسرتون داده خب داده ب عنوان تو راهی نداده برای سوغاتی ک

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اروم باش عزیزم شاید واسه این اخلاقته که هیچی واست نیوردن

ببخشید من مثل شما نمیتونم پاچه خواری مادر شوهر وخوارشوهرم رو بکنم تو اخلاقت خوب باشه برو هر روز دم دسشویییشون وایسا افتابه بده دستشون تا ازت راصی باشن

چ جالب توقع کادوی خوب داشتید... و بیان هم کردید دیگ اونجا بازار ها باز نبوده ضمنا سوغاتی هرچقدر هم کوچیک باشه ارزشمنده چ انتظاری دارید شوهر شما پسر اون خانوادس و وظیفشه ک پول داده برای وام مادرش معطل نشه برای وام کی بشه

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'