2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دیدنم و تهش بهم گفت فقط میخواستم ببینمت💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 63 پست

تا وقتی یکم غرور داشتی جلوش خوب بود اما از وقتی غرور خودت رو بخاطرش شکستی اونم خورد و خاکشیرت کرد و دورت انداخت

به نظرم اینکه برگردید بهم غیرممکن نیست ولی جفتتون مهارت مدیریت زندگی ندارید و قراره فقط به هم آسیب بزنید

شما شخصا برو مشاوره واقعا نیاز داری بهش 

حالا بعدا اون هم اگه مشاور رفت و یکم بهتر شد بهش فکر کن

خودت الان واقعا لازم داری یاد بگیری رابطه چطوریه! 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میمردم و راحت میشدم😭

چرا بمیری به خودت بیا 

توی کلانتری بهت گفته حالم از این زن بهم میخوره پشتشو کرده بهت بهت گفته پول فلانه که میگیری بعد میری باهاش سر قرار شما مشکل داری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا بمیری به خودت بیا توی کلانتری بهت گفته حالم از این زن بهم میخوره پشتشو کرده بهت بهت گفته پول فلا ...

گفت شاید دیگ نشه ببینمت بیا برای آخرین بار ببینمت من خنگ باور کردم 😔

گفت شاید دیگ نشه ببینمت بیا برای آخرین بار ببینمت من خنگ باور کردم 😔

الکی این حرفا رو به خودت نزن چندین بار همون اوایل هم رفتی دیدیش شما اگه خودت دلت نمیخواست خطت رو عوض میکردی تمام

زشته دیگه یه تاپیک رو هم ۵ بار میزنی که چی بشه به جای این کارا روی خودت کار کن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم، خیلی گناه داری، دلت هنوز پیشش گیره ولی باهاش نمی تونی روراست باشی، ولی به نظرم این مرد درست نشده، مگر اینکه برید چند جلسه مشاوره و هر دوتون واقعا خواهان بازگشت باشید، اقدامات جدی و تغییر تو خودتون ایجاد کنید و متعهد به تغییر باشید شاید شد و برگشتید، وگرنه با این وضعیت الان که اول می پرسه می خوای برگردی؟ بعد میگه ولش کن، بعد میگه باید فک کنم، اینطور به جایی راه نمی برید متاسفانه

من فقط از متنت خوندم تو دلت میخواد اون اما مردده،و میخواد تو قبول تقصیر کنی، معلومه یکمی لجبازی و مغرور و نمیخوای کم بیاری و دوست داری در عین حال اون دنبالت باشه،  تو دلت دوستش داری... 

اونو نمیدونم کی مقصره و چیکار کرده، اما مردا هم شگرد های خودشونو دارن، اونم میخواد تو بهش اقرار کنس و لذت ببره از حس دوست داشته شدن...

در هر حال حالا ک جدا شدی نباید ارتباطی با هم بگیرید، و راهتون رو جدا کنید اگر بچه ندارید،

ای احتمال رو بده تو این چند سال اون با چند نفر در رابطه بوده جالا هم اومده سراغ تو...

در آخر اگر میخواین دوتاشون باهم ادامه بدین اول برین پیش مشاور،  اشتباهات خودتون و همدیگه رو یادداشت کنید ،تا با حرف زدن اولیه بحث پیش نیاد، بعد بیاین در مورد اونها حرف بزنید و رفع سو تفاهم،

در آخر ببینید زندگی باهم ارزش داره یا نه

چون تو ذهنم به نتیجه نمیرسم

اسی قبول کن خودت بیشتز مقصر بودی. خودت تو تاپیک های ۳ سال پیش این و اعتراف کردی.‌من یادمه تاپیک هات و میخوندم. ببین عزیزم یکم شما به نظرم زیادی کم صبر بودی.شوهرت هم اگه بد کرد تو بد و بدتر کردی. نمیدونم قبل ازدواجت تو خانواده خودتون یا پیش دوستات چجور بودی؟مثلا تا چیزی میگفتن بهت که خلاف اخلاق شما بود صبوری میکردی یا قهر میکردی؟