امسال مادر شوهروخواهر شوهرم کربلا ثبت نام کردن شوهرمنم موقع رفتنشون یک ملیونوپونصد زد به کارتشون واندازه یه تومن هم برنج وروغن وغیره خرید برا خونشون چهارتا برادر شوهر هم دارم منم به خواهر شوهرم گفتم یه کادوی خوب برا دخترم بیار من چیزی نمیخوام اون وقت یه تیشرت اشغال اورده با چندتا سنگ چشم نظر روی یه سنجاق سیاه شده دارم میترکممم چیکار کنم زنگ بزنم بهشون بگم یاهیچی نگم بگن خر بود نفهمید شوهرم پول رو جلوی من نداد ولی بعدا بهم گفت داده غیر از اون ۵۰ ملیون وام براش جور کردیم شوهرم یه هفته از صبح تا شب دنبال کاراش بود عفریته یه جعبه شیرنیم به ما نداد
مگه ما پولمون رو از سر راه اوردیم منو چی فرض کرده از پول ما برای اون یکی جاریم که جیجی باجیه پارچه م ...
خیلی زشته این حرفت یعنی چی گناه جاریت این وسط چیه؟ تو ام میخواستی جی جی باجی باشی یا حداقل مراقب کلامت باشی لابد به خاطر تندی زبونت مادرشوهر ت ازت خوشش نمیاد
اصلا از اولش هم نباید میگفتی برای دخترم سوغات خوب بیارید، این چیزارو نباید بگی خودشون باید درک داشته باشن اگر هم بخوای به روشون بیاری دیگه بدتر، خودتم زیر سوال میری. خودت برای دخترت بهترین چیزها را بخر ولی از کسی انتظار نداشته باش
به خاطر کمک همسرت انتظار داشتین؟ مادر و خواهرشوهرم رفتن کربلا قبل از اربعین وضع مالیشون هم کاملا خوب ...
درستش همینه عزیزم همسر شما بزرگی و سخاوتش رو نشون داده و شما طبع بلندت رو آدم وقتی هدیه میده خیلی زشته عین گدا گشنه ها بشینه طرف براش جبران کنه کار درست رو شما و همسرت انجام دادی آفرین
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑