2777
2789
عنوان

یه راهنمایی می خوام منو از بلاتکلیفی نجاتم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره امکانش هست که دربیاره اتفاقا اون بیشتر از تو میخواد پیگیر بشه اما خودت تصمیم خوبی گرفتی خطتو عوض کن و خودتو کم ارزش نکن  برا خودت ارزش قایل شو  اون تورو تحقیر کرده اما تو خودت برای خودتو شخصیت خودت ارزش قائل شو به طور کل خطتتو عوض کن با این کارت به خودت ارزش دادی 

سه هفته ؟ 

تو بگو سه روز 

نه سه ساعت !!! 

نه نه سه دقیقه ! 

حتی اگر سه ثانیه بلاکت کرد از تمام زندگیت باید بلاکش کنی و نباید احساسی تصمیم بگیری !!! 

کسی که دستش برای لحظه ای میره روی دکمه بلاک. یعنی حذف کردنت برای آسونه 

کسی که حذف کردن براش آسونه یعنی هیچ ارزشی براش نداری و دوستت نداره 

این به معنای این نیست که تو بی ارزشس یا دوست داشتنی نیستی 

این آدم لیاقت این عشق تورو نداشت 

تاپیکام رو بخونی متوجه میشی ! 

درگیر رابطه با پسرای ناپایدار نشو

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

آره امکانش هست که دربیاره اتفاقا اون بیشتر از تو میخواد پیگیر بشه اما خودت تصمیم خوبی گرفتی خطتو عوض ...

منم همین حسو دارم بعد مدت ها تحقیر کردن خودم به راحتی بلاکم کرده ۳ هفته توی بلاکم و اصلا نگران نیست به کل از دست برم منم برای همین می خوام تا آخر عمرش حسرت آدمیو بکشه که بدون چشم داشت براش ارزش قائل بود

سه هفته ؟ تو بگو سه روز نه سه ساعت !!! نه نه سه دقیقه ! حتی اگر سه ثانیه بلاکت کرد از تمام زندگیت با ...

الان متوجه شدم آقا هستید شما به عنوان یه مرد کسی که دوسش داشته باشی و بلاک می کنی؟

منم همین حسو دارم بعد مدت ها تحقیر کردن خودم به راحتی بلاکم کرده ۳ هفته توی بلاکم و اصلا نگران نیست ...

دیده وابستش شدی و بیش از حد بهش بها دادی و برای خودت ارزش قائل نشدی نسبت به اون حالا میخواد برات کلاس بزاره و تحقیرت کنه  دیگه خود دانی آبجی