همین الانم از سرشون افتاده حتما .مردم خودشون کلی گرفتاری دارن دیگه یادشون نمی مونه کی طلاق گرفت کی ازدواج کرد .اونایی هم که اهل فضولی و دخالتن تا همیشه باید حذف بشن از زندگی آدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا چرا آخه شاید مسخره ب نظرت بیاد من یسال همین مشکلات داشتم خودمو زدم ب مریضی ی هفته خوابیدم ...
خداشاهده شاید باورت نشه من پیش این بمیرمم انگار ن انگار چند وقت پیش از دل درد شدید داشتم انقدیکه ساعت ۱۰شب بود التماسش میکردم منو ببر توروخدا دکتر گف خودت برو بمن مربوط نیس خیلی بی غیرته ینی یه لاشیه بتمام معنا فقط فکر خودشه
خوشبحالت من مامانم مگه میزارع قطع رابطه کنم گرچه الآنم گفتم بهشون فامیلا برام مردن مثلا خالم چند وقت ...
منم همین شرایط شما رو داشتم .جدا شدم و هیچ کس هم حرفی نزد پشت سرم .اینا بیشتر ساخته ها و تله های ذهنی خودمونه وگرنه اینقدر دیگه طلاق زیاد شده که مردم کاری به این حرفا ندارن .
بعد جدا شدن بیشتر از اینکه از حرف مردم بترسی باید از نگاه مردای فامیل بترسی پس هرچی کمتر رفت و آمد ک ...
اره والا آخه همون فامیلا بخدا نشستن من زندگیم داغون بشه نمیدونی شوهرم چجوری براشون فیلم بازی کرده فک میکنن من خوشبخت عالمم بیان فقط از دلم خبرداربشن مامانمم میگه دشمن شاد کن نباش میدونی خودم میگم گور پدرشون ولی بخاطر خانوادم ناراحتم ک طلاق مجدد من مساوی دورازجونشون مرگشون انقد حرف مردم براشون مهمه راضین دخترشون عذاب بکشه ک مردم یا فامیل حرف درنیارن