2777
2789
اصلا نمیشه باهاش حرف بزنم میگه من باتو حرفی ندارم بخودم مربوطه ...ببین دیگه فک کن من با چه موجودی دا ...

بخدا درک میکنم چی میگی . باهاش بحث نکن حواست ب خودت یاشه نزار حال روحیت بهم بریزه

بخدا درک میکنم چی میگی . باهاش بحث نکن حواست ب خودت یاشه نزار حال روحیت بهم بریزه

خو نگا کن ریخته بهم دیگه ولی پیشش بروز نمیدم میگم میخندم ولی دلم خونه دلم میخواد داد بزنم هوار بکشم موهامو بکشم لعنت بمن با این انتخاب اشتباهم دوبار اشتباه اه لعنت بمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بخودم برسم ینی ؟؟؟

لباس خوب بپوش تو خونه لختی بپوش بیرونم شیک بپوش آرایش کن موهاتو باز بزار در کل لوندی کن . لحن حرف زدنتو عوض کن . منظورم کلن اینه یجوری خودتو عوض کن ک هم حال خودت بهتر بشه هم اون حریص بشه ولی تو مغرور باش

شیییییییرزن😍👑👑👑👑👑

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خو نگا کن ریخته بهم دیگه ولی پیشش بروز نمیدم میگم میخندم ولی دلم خونه دلم میخواد داد بزنم هوار بکشم ...

بچه داری ب بچت فکر کن 

فکر کن اون نیست لصلا 

الان خونه شوهر فقط شوهر رو مخته بری خونه پدرت همه خانواده میشن عقل کل میخوان اذیت کنن 

اگر پیاماتو جواب میده پیام بده مستقیم صحبت نکن باهاش . من ی زمان نامه های طول و دراز مینوشتم رو برگه میذاشتم جیبش 

لباس خوب بپوش تو خونه لختی بپوش بیرونم شیک بپوش آرایش کن موهاتو باز بزار در کل لوندی کن . لحن حرف زد ...

بخدا لباسای لختی زیاد می‌پوشم یبار ببخشیدا خواست نزدیکم بشه خودم نخاستم ازش متنفرم یاد کاراش میوفتم چندشم میشه آخه فک کن معذرت میخام دستمالاشو بعضی وقتا رو تخت جا میزارع متنفرم حالم ازش بهم میخوره اونموقه هام ک رابطمون یکم خوب بود هرموقه خودش نیاز داشت سمت من میومد اصلا من براش مهم نبودم 

من بخاطر حرف مردم میترسم جداشم واینکه گفته بچه رو بهت نمیدم منم یبار تو عقدجداشدم خانوادم میگن اگه ا ...

لازم نیست فامیلایی که حرف مفت میزنن بفهمن .فهمیدن هم فدای سرت .من که بعد طلاقم کلا با تعداد زیادی فامیلای فضول قطع رابطه کردم اصلا نمی دونن طلاق گرفتم و خیلی راحتم 

بچه داری ب بچت فکر کن  فکر کن اون نیست لصلا  الان خونه شوهر فقط شوهر رو مخته بری خونه پد ...

میدونم خونه پدرمم از اینجا جهنم تره براهمونه دارم کوتاه میام 

بعدم میگم اصلا منو حساب نمیکنه ک بخاد جواب پیامامو بده بهش میگم پیام دادم خوندی میگه نخیر چیزیکه تموم شده از نظرم تمومه پس بیخودی خودتو خسته نکن حتی شمارمم پاک کرده از تو گوشیش

بچه داری ب بچت فکر کن  فکر کن اون نیست لصلا  الان خونه شوهر فقط شوهر رو مخته بری خونه پد ...

عزیزم شما که عمرتو تلف کردی پای یه آدم اشتباهی و آخرش راهی که درست بود رو رفتی و الان خوشحالی چرا یه نفر دیگه رو تشویق میکنی تو رابطه ای که حالش خوب نیست باهاش بمونه و ادامه بده و حالش بد باشه؟

میدونم خونه پدرمم از اینجا جهنم تره براهمونه دارم کوتاه میام  بعدم میگم اصلا منو حساب نمیکنه ک ...

وا چرا آخه 

شاید مسخره ب نظرت بیاد من یسال همین مشکلات داشتم خودمو زدم ب مریضی ی هفته خوابیدم و چیزی نخوردم افتاد ب بال بال زدن 

لازم نیست فامیلایی که حرف مفت میزنن بفهمن .فهمیدن هم فدای سرت .من که بعد طلاقم کلا با تعداد زیادی فا ...

خوشبحالت من مامانم مگه میزارع قطع رابطه کنم گرچه الآنم گفتم بهشون فامیلا برام مردن مثلا خالم چند وقت دیگه میخاد مارو دعوت کنه من بمادرم گفتم نمیام الان میگه خودت میدونی موقعه موعود انقد رو‌مخم می‌ره ک خوب نیس زشته الان میگن الینا چرا نمیاد و هزار کوفت و زهرمار دیگه بعدم من یبار تو عقدم جداشدم خیر سرم اینبار ازدواج کردم و یدونه بچه ام دارم بخاطر همون مامانم میگه الان میگن تو عیب داری دیگه فکر آرامش دخترش نیس فقط فکر مردمن خانوادم