2777
2789
عنوان

بنظرشما چکارکنم

282 بازدید | 11 پست

سلام کاربران عزیز....بااجازه صاحب تاپیک بنده عقدم تو کیف همسرم متادون ۲۰ و قرص ب۲ دیدم 

۴سال که عقدم پارسال ب یک نفر ب یکی از اعضای خانوادم اومدن ک همسرم ترامادول مصرف میکنه ک ب همسرم گفتم و ازش با اون کیت ها تست گرفتم و بعدش شر این موضوع ترامادول ناراحتی و سوتفاهم پیش اومد ....و یمقداری موقعی ک فهمیدم از نظر روحی بهم ریختم ولی خب بعد کم کم بهترشدم..... ولی خب باز اون ناراحتی ها بود دیکه همسرم تصمیم گرفت رابطه ای نداشته باشیم جدا بشیم و خیلی بااراده تصمیم گرفت....و بعد با واسطه شدن خانواده ها بعد از ۵ماه دوری بهم برگشتیم و آشتی کردیم بعد من تصمیم گرفتم برم خونشون بمونم ...تقریبا نزدیک ب یکماه خونشون بودم ک دیدم خوابش تنظیم نیست یا زیاد میخابید یا کم خواب بود گفت قرص کلونازپام میخورم و یه شب هم مشروب قوی خورد حالش خیلی بد شد بعد ازش پرسیدم چندتا قرص کلونازپام خوردی گفت یکی و نصفی خوردم ک حالت نیم ایستاده گیج خواب بود وضع فجیعی داشت بعد دم صبح سیگار میکشید خیلی حالش بد بود ک فردا اوون روز مامانش بهش گفت که حالش بد بوده رفت اون مشروب ک گرون قیمت هم بود ریخت ....بعد یه روز صبح همسرم خاست سرکار بره ک از در خونشون خارج بشه دوباره رفت ب سمت اتاقش ک تو کشو کمدش کیف دستی داره رفت باز کرد من دور میدیدم که بعد از اینکه همسرم رفت سرکار من رفتم سراغ کیف و در اون کیف قرص ب۲ و قرص متادون ۲۰ دیدم .....و این موضوع هم فراموش نکنم همون شبایی ک بودم همسرم گفت تا روز تولدت باش دیگه برو خونتون یذزه من میخام روی خودم کار کنم اخه قبل از اینکه قرص متادون ببینم در مورد وضعیت خوابش و قرص کلونازپامی ک شروع کرده بود ب خوردن صحبت کرده بودم و گفت دو سه هفته من میخام روی خودم کارکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و همسرم از نظر اجتماعی وجهه  خوبی داره....و همسرم فرد مهربونی و خیلی دوستم داره منم دوستش دارم. ...

دوست عزیزم گفته بودید بیام راهنماییتون کنم،ببین گلم اگر از اعتیادش نااراحتی ازش دورنشو اعتیاد یه بیماریه ک حل میشه شوهرمن پنج سال اعتیادداشت متا‌دون هم برای ارامبخش چن تا مصرف کرد ولی من باهاش حرف زدم بردمش دکتر والان خداروشکر هیچ مشکلی نداره اگر واقعااا همه چیش عالیه ادم حرف گوش کنیه دوست داره ن ترکش نکن ولی اگ واقعا عاشق همیدولی فعلاازدواج نکن اصلااول مشکلشو تامیتونی تااش کن حلش کنی اگ شدعالیه اگ بعدازتلاشات بازم نخواست ترک کنه بنظرم ترکش کن چون اگ دوست داشت ترک میکرد

دوستان اگر راهکار خوبی دارید کمکم کنید....خیلی بلاتکلیفم

بنظرم اگر مرد مهربان و خوبیه و ظاهر اجتماعی خوبی داره باهاش بمون و صحبت کن و بهش فرصت بده من دیدم کسانی که بخاطر خانواده ترک کردن اما بچه دار نشو بزار ببین چی میشه لااقل بعدا خودت راسرزنش نمیکنی که اگر می ماندم شاید خوب میشد حداقل تلاش خودت را کردی اگر از نظر موارد دیگه اوکی هست کمکش کن ترک کنه 

بنظرم اگر مرد مهربان و خوبیه و ظاهر اجتماعی خوبی داره باهاش بمون و صحبت کن و بهش فرصت بده من دیدم کس ...

بله ....فعلا راجب این موضوع باهمسرم صحبت نکردم....ولی امروز ازسرکار اومد سرصحبت سلامتی همسرم روحیه و سلامتی جسمی صحبت شد که گفت من یه شکست تو زندگیم خوردم این چندماه گذشته من ب بیراهه رفتم هیچی دیگه واسم مهم نبود ب مردن فکر میکردم.......بعد دوباره سرصحبت شد گفت تو شبیه فلان پرنده ای .....بعد اشک تو چشماش اومد گفت خدا نکنه کسی؛کسیو بخاد من اون طرفش رو ب چیزی تشبیه کرده باشه بعد هربار اون چیز یا حییون و پرنده رو میبینه یادش میفته بعد یهو اشکش سرازیر شد..........با این وضعیت حالو اوضاع چجوری میتونم خدای نکرده یوقت تصمییم ب جدایی بگیرم؟!!! خیلی گیج و سردرگمم واقعا مسیر زندگیم رو گم کردم 😭

دوست عزیزم گفته بودید بیام راهنماییتون کنم،ببین گلم اگر از اعتیادش نااراحتی ازش دورنشو اعتیاد یه بیم ...

فکر میکنم ترک کرده ....همون موقعی ک یکماه خونشون بودم دوران ترکش بوده من خودم اینجور برداشت کردم........نمیدونم چجوری باهاش صحبت کنم قبحش ریخته نشه ....و اینکه اگر بهش بگم خورد یا کوچیک نمیشه؟؟؟همچین شخصیتی داره تو این موقعیت الانه  حساس ممکن شخصیتش خورد بشه ...چکارکنم؟؟؟؟

فکر میکنم ترک کرده ....همون موقعی ک یکماه خونشون بودم دوران ترکش بوده من خودم اینجور برداشت کردم.... ...

خیراصلا خردنمیشه منم اوایل تازه نامزدبودیم فهمیدم اعتیادداره بهش گفتم حرف دارم باهات عین رفیق نشستم کنارش بهش گفتم اگه اعتیادداری عزیزدلم اصلا ازمن قایمش نکن من بهترین همدمتم اعتیادبیماریه ومن کمک میکنم درمان شی باورکن ازخوشحالی گریش گرف گف چق خوبه نگاهت ب اعتیاد اینه اول سعی کن اعتمادشوجلب کنی عزیزم جوری نباش ک بترسه توبفهمی اعتیادداشته یاداره