سلام کاربران عزیز....بااجازه صاحب تاپیک بنده عقدم تو کیف همسرم متادون ۲۰ و قرص ب۲ دیدم
۴سال که عقدم پارسال ب یک نفر ب یکی از اعضای خانوادم اومدن ک همسرم ترامادول مصرف میکنه ک ب همسرم گفتم و ازش با اون کیت ها تست گرفتم و بعدش شر این موضوع ترامادول ناراحتی و سوتفاهم پیش اومد ....و یمقداری موقعی ک فهمیدم از نظر روحی بهم ریختم ولی خب بعد کم کم بهترشدم..... ولی خب باز اون ناراحتی ها بود دیکه همسرم تصمیم گرفت رابطه ای نداشته باشیم جدا بشیم و خیلی بااراده تصمیم گرفت....و بعد با واسطه شدن خانواده ها بعد از ۵ماه دوری بهم برگشتیم و آشتی کردیم بعد من تصمیم گرفتم برم خونشون بمونم ...تقریبا نزدیک ب یکماه خونشون بودم ک دیدم خوابش تنظیم نیست یا زیاد میخابید یا کم خواب بود گفت قرص کلونازپام میخورم و یه شب هم مشروب قوی خورد حالش خیلی بد شد بعد ازش پرسیدم چندتا قرص کلونازپام خوردی گفت یکی و نصفی خوردم ک حالت نیم ایستاده گیج خواب بود وضع فجیعی داشت بعد دم صبح سیگار میکشید خیلی حالش بد بود ک فردا اوون روز مامانش بهش گفت که حالش بد بوده رفت اون مشروب ک گرون قیمت هم بود ریخت ....بعد یه روز صبح همسرم خاست سرکار بره ک از در خونشون خارج بشه دوباره رفت ب سمت اتاقش ک تو کشو کمدش کیف دستی داره رفت باز کرد من دور میدیدم که بعد از اینکه همسرم رفت سرکار من رفتم سراغ کیف و در اون کیف قرص ب۲ و قرص متادون ۲۰ دیدم .....و این موضوع هم فراموش نکنم همون شبایی ک بودم همسرم گفت تا روز تولدت باش دیگه برو خونتون یذزه من میخام روی خودم کار کنم اخه قبل از اینکه قرص متادون ببینم در مورد وضعیت خوابش و قرص کلونازپامی ک شروع کرده بود ب خوردن صحبت کرده بودم و گفت دو سه هفته من میخام روی خودم کارکن