2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای اسی

من تو تاپیک موکل ازتون سوال پرسیدم بعد شما ج دادین ولی تاپیک الان ترکیده

چه کنم ؟؟من الان اومدم سایت

به خدا ج لازمم😭

کاش میتونستیم،برای از دست دادن دنیا نترسیم……ترس از شِرْک هم پنهان تره…...(ترسِ از دست دادن)

[QUOTE=254687770]چی پرسیدی گلم همینجا بگو[/QUOTE]

فدات شم آنلاینی

یادم نیس دقیق چی نوشتم 

ولی درباره طلسم بود گفتی با زبان خودشون هم میشه حرف زد

ولی من برام طلسم جنون زدن که خودمو بکشم بهم ارث نرسه الان شمایی که تجربه زیاده همچنین حس ششمی میگی چه کنم 

تاپیکم زدم ج درستی نگرفتم

من چجوری الان از شر این طلسم خلاص شم؟؟؟

کاش میتونستیم،برای از دست دادن دنیا نترسیم……ترس از شِرْک هم پنهان تره…...(ترسِ از دست دادن)
آفرین خدا راضی باشه ازت

مرسی گلم، گفتم اونجا دعایی به این شکل نداریم، برات سیاهی بین افراد خونوادت زده یجور که خونوادت نسبت بهت بی احساس بشن، واینکه تاثیر دعا باعث شده افسرده بشی، باید بری باطلش کنی ولی اگه زن بابات کلاً دستش تو دعا و طلسمه باید هفتگی هی بری باطل کنی با یه بار دوبار نجات نمیای، کلاً سعی کن جلو چششون نباشی که یادش نیفته دعا برات بگیره

مرسی گلم، گفتم اونجا دعایی به این شکل نداریم، برات سیاهی بین افراد خونوادت زده یجور که خونوادت نسبت ...

مرسی عزیزم که انقد دقیق گفتی 

ولی من ۱۸ساله از ترس همین مسئله اصلا بابامم ندیدم

یعنی سر نزدم به خاطر ارث برام زده

[QUOTE=254689068]مرسی گلم، گفتم اونجا دعایی به این شکل نداریم، برات سیاهی بین افراد خونوادت زده یجور که خونوادت نسبت ...[/QUOTE]

دقیقا دوساله شدید افسرده ام فکرکنم حس ششمت قویه

اما چرا هفتگی ؟؟؟من ۱۸ساله حتی یه بار بابامو ندیدم 

فقط ۵سال پیش خبر مرگم برا اولین و آخرین بار برادرمو به اصرار مامانم دیدم که فک کنم یادش افتاده 

چون آقای حمید(دعانویس)گفت ۳،۴سال پیش برات زده

بعد اینکه الان چطور باطل کنم مشکلم همینه که نمیدونم

ببخشید عزیزم دوباره اومدم آخه سخت می‌تونم کسی که انقد دقیق بگه تو سایت پیدا کنم میشه هر وقت آنلاین شدی راهنماییم کنی ؟؟؟چون گویا الان رفتی

من مث سیر و سرکه میجوشه دلم

بعد همه این سالا از بابام متنفر بودم چون برام نفقه نفرستاد مامانم میگفت کار اون زنه من ولی از بابام بدجور دل چرکین بودم خودتو اگه جام بذاری درکم میکنی چقدر سخته بابات ثروتمندترین باشه ولی یه هزاری به تو نده الانم منکه نه پول خواستم نه محبت زنش رفته بدون اینکه من حتی بابامو ببینم برام طلسم زده که البته شما گفتی جداییه 

به نظرت بختمو ممکنه ببنده؟؟؟ا

به خدا انگار تو قلبم خنجر زدن دلم می‌خواد بکشمش اینکه یه بنده بیاد با جادو زندگیتو کوفتت کنه 

زنای اینجا یه سری راه حل قرآنی گفتن اما شما گفتی باطلی الن من چه کنم؟؟؟🙏🙏🙏🙏🙏 

ببخشید عزیزم دوباره اومدم آخه سخت می‌تونم کسی که انقد دقیق بگه تو سایت پیدا کنم میشه هر وقت آنلاین ش ...

ببین منطور از هفتگی اینه مثلا امروز دعا رو باطل کنی ممکنه زن بابات داره هر روز برات دعا درست میکنه (مثلا تا بابات بخاد پولی واستون بفرسته و اینا) یعنی کسی که هر روز دعا برات انجام میده باید هر هفته باطل کنی چون هی داره تکرار میشه، اما اینکه شما میگی ۱۸ ساله ندیدیش پس احتمالا دیگه براتون دعا درست نکرده، ولی اون دعاهایی که قبلا درست کرده پیشت سنگینی کردن و کهنه شدن، باید حتما باطل کنی، حتما برو پیش یه ادم معتمد، ولی بعید بدونم بتونه بختتو ببنده چون تو اصلا ندیدیش که بخاد چیزی به خوردت بده یا مثلا دم در خونتون چیزی بپاشه، ازون بابت نگران نباش، اما حتما باطل کن، ببخشیدم گلم آف شدم، شوهرم گوشیمو لازم داشت واسه کلاسش