2777
2789
ببین منطور از هفتگی اینه مثلا امروز دعا رو باطل کنی ممکنه زن بابات داره هر روز برات دعا درست میکنه ( ...

ممنونم از زمانی که برام گذاشتی ❤️

(راستی بابام یه قرون هم نفرستاده تو همه این سالا حالا همینم شاید به خاطر طلسمای زنشه چون مگه میشه یکی انقد بی عاطفه باشه)

ولی آقای حمید(دعانویس)گفت ۳،۴سال پیش که بابات گویا خواسته چیزی به نامت کنه این اومده طلسم برات چال کرده تو قبرستان گبری 

منم خیلی اتفاقی از طریق دخترخالم که مث شما حس ششمیه متوجه این کارش شدم (گویا ۵سال پیش که برادرمو دیدم احساس خطر کرده چون تو این سالا من عملا مرده بودم ولی بابامو ندیدم)))))))))

بعد الان میدونی سوالم چیه اینکه الان شما خودتون چطور باطل کردین ؟؟؟(((((میدونم به کمک دوستتون بوده ولی چطور؟؟مثلا دعا همراهتونه؟یا چیزی سوزوندین؟اصن برا شما چه نوع سحری بود؟؟

آخه خانمای اینجا ۲راه گفتن اول ابطال با سوره بقره ،،،بعد نماز باطل السحر حضرت زهرا 

میدونم تو تاپیک نوشتین دوستتون برا کس دیگه باطل نمیکنه  ولی اون آدم معتمد رو  میتونه معرفی کنه؟؟؟چون حتی واسه انتخاب جراح بینی باید ۲سال بگردی خدا به داد این مشکل برسه که اصن قابل دیدن به چشم نیست

ببخشید سرتو درد آوردم اگر کسیو میشناختم به جز شما مزاحم نمیشدم❤️

کاش میتونستیم،برای از دست دادن دنیا نترسیم……ترس از شِرْک هم پنهان تره…...(ترسِ از دست دادن)
ممنونم از زمانی که برام گذاشتی ❤️ (راستی بابام یه قرون هم نفرستاده تو همه این سالا حالا همینم شاید ...

نه عزیزم متوجهم چی میگی، خودش دعا گرفت بعد برام سوزوندش، دعای دعا نویسا رو اصلا نباید باز کنی بخونی بزبون اجنه هست، باید نخونده بسوزونیش، یعنی اصلا دعای قرآنی نیست، ببین این بنده خدا اصلا واسه کسی انجام نمیده به یه سری دلایل خصوصی، ولی اینجا بهت میگم حتما برو باطل کن چون دعا که کهنه بشه سنگینیش روت میمونه زندگیت خراب میشه ببخشید نمیخام ناراحتت کنم ولی اون زن بابات قطعا اینکارو کرده یعنی اصطلاحا پدرتونو بسته رو شما، احساساتش ، عاطفش همه چیاش رو شما بسته شده، برو باطل کن راحت نجات میای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم متوجهم چی میگی، خودش دعا گرفت بعد برام سوزوندش، دعای دعا نویسا رو اصلا نباید باز کنی بخونی ...

قربونت که انقدر مهربونی میدونمم حس ششمت قویه 

الان چطوری بهم میگین ؟؟

آره بابام اصن دوسم نداشته که عجیبه

کاش میتونستیم،برای از دست دادن دنیا نترسیم……ترس از شِرْک هم پنهان تره…...(ترسِ از دست دادن)
نه عزیزم متوجهم چی میگی، خودش دعا گرفت بعد برام سوزوندش، دعای دعا نویسا رو اصلا نباید باز کنی بخونی ...

شما میدونی چند ساله بابامو بسته؟؟؟

بعد اینو متوجه شدم که دوستتون برا کسی به جز شما دعا نمیگیره ولی کسی که معتمد باشه معرفی نمیکنه؟؟؟

بعد به نظر شما با همون ۲روش قرآنی که بالا نوشتم میشه باطل کرد؟؟

یا حتما باید به روش سوزاندن باطل شه؟

فدات عزیزم، متوجه نشدم چیو چطوری بهم میگین؟

اینکه باطل کنم ؟آخه من یه دعا برا باطلی از آقا حمید گرفتم یک تومن ولی استخاره بد اومد برا همین تو آب نمک حلش کردم 

الان میترسم دوباره پول هدر بدم 

آدم معتمد سراغ ندارم 

شما میدونی چند ساله بابامو بسته؟؟؟ بعد اینو متوجه شدم که دوستتون برا کسی به جز شما دعا نمیگیره ولی ...

از سالی که تو زندگیه بابات اومده باباتو بسته، اصلا با دعا باباتو جذب خودش کرده وگرنه قطعا پدرت نمیگرفتش، 

گلم من تا حالا ازش نپرسیدم بعد من شیراازم اگرم کسی رو معرفی کنه باید بری دعارو تحویل بگیری بسوزونیش خلاصه بدردت نمیخوره حتی اگه کسی رو بشناسه، 

اون که میگی قرآن ببین کلام خدا که خیلی خوبه تو خونه پخش بشه و اینا وای بدون باید با زبون خود اجنه دعا باطل بشه، بنظرم تاثیرش بیشتره حالا فعلا دعای ابطال سحر رو از تو مفاتیح بخونید با ۴ قل ولی حتما به فکر یه دعانویس خوب باش

از سالی که تو زندگیه بابات اومده باباتو بسته، اصلا با دعا باباتو جذب خودش کرده وگرنه قطعا پدرت نمیگر ...

دعای ابطال سحر الان گردنمه عکسشو میفرستم برات 

از شیراز می‌توانم با پست بگیرم 

فقط شما الان علائمت کم شده ؟؟اصن مدل طلسمت چی بوده؟؟؟

به قرآن قسم میخورم که مطمئن بودم بابام این زنو نمیگرفت چون خداشاهده هیچ حسنی نداشت یعنی چه کارا که نکرد این زن 

بعد من الان کامل گرفتم چی منظورته 

یعنی میگی ابطال کامل باید به روش خودشون باشه 

ولی از کجا بفهمیم بعدش باطل شده ؟؟؟

دعای ابطال سحر الان گردنمه عکسشو میفرستم برات  از شیراز می‌توانم با پست بگیرم  فقط شما ا ...

آخه از کامنت خانمای اینجا مهماشون شات میگیرم چند هارو نگاه کن

میدونی اسی جون من خیلی از اینکه مامان و بابام از هم جدا شدن قلبم شکست همونم کار یه از خدا بیخبر دیگه بود (بابام متاسفانه یه ازدواج ناموفق دیگه قبل مامانم داشت که زنش خیانت کرد بعد همون احتمالا سحر جدایی زد برا مامانم حتی رزق مادرمم بستن ..دلم براش میسوزه بهش ظلم زیادی شد این زن سوم هم تا دلت بخواد منو اذیت کرد. تازه فقط ۶ماه باهاش زندگی کردم بعدش اومدم پیش مامانم  تازه زنه یه دختر ۱۸ساله از شوهر اولش با خودش آورد خونه ما که تو خانواده‌مون اصن این رسم نیست ولی بابام اجازه داد من بااینکه ۴سالم بود میفهمیدم زبان بابام خودبهخود بسته میشه آخه بابام عصبی بود ولی جلو این زن موش شده بود تازه از وقتی زنه اومد خونمون خیلی بیشتر با من بداخلاقی کرد یعنی هیچکی نمیتونس زندگی منو تحمل کنه

ببخش باهات درد دل کردم

دعای ابطال سحر الان گردنمه عکسشو میفرستم برات  از شیراز می‌توانم با پست بگیرم  فقط شما ا ...

سلام عزیزم شرمنده دیشب گوشیم خاموش شد شارژر کنارم نبود،

گلم من واست پرسیدم گفت من ادم معتمدی نمیشناسم، 

اینم که بهت گفتم با زبون خودشون باید باطلی کنی و اون خانومی که گفته پیش دعا نویس رفتم بیشتر تو کارم گره افتاده من هم اول حرفام تو تاپیک قبلی گفتم، گفتم پیش یه ادم معتمد برید نه پیش یه شیادی که یه گره رو باز کنه ولی بجاش دوتا گره دیگه ایجاد کنه، شما قرآن بخون، دعای ابطال سحر رو هر روز بعد نمازای یومیت بخون، من همه اینا رو میخوندم اما کنارش باطل هم کردم، یعنی میگم یه کاری کن دیگه خیالت اسوده باشه که دیگه طلسمی در کار نیست

سلام اسی جون خوبی؟

من همون کاربریم که به زحمت انداختمت 😅 درباره زن بابام ازت پرسیدم نام کاربری تارا بانو 

تعلیق شدم به خاطر یه شوخی 

ازت یه سوال دارم (هرچی درباره بابام گفتی کاملا درست بود)

میشه تو خصوصی درخواست بدم؟

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
سلام اسی جون خوبی؟ من همون کاربریم که به زحمت انداختمت 😅 درباره زن بابام ازت پرسیدم نام کاربری تار ...

سلام عزیزم خوبی؟ اصلا یادم نمیاد کی بودی گلم، خیلیا ازین پیاما بهم دادن، بزار الان جایی هستم تو مشخصاتتو بگو اول بدونم کی بودی بعد هر موقع رسیدم میخونم شزمنده