مراجان مدیر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 4323 عنوان نی نی یار عزیز یه لحظه تشریف بیارید ممنون | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 32 پست @نی_نی_یار_پنج عشقم توروخدا یه جواب بده اگر نمیخای جوابمو بدی پس قطعم کن چقدر تگت کنم😔😔😔😔 1401/07/07 | 12:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
totochichi عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 6186 سلام عزیزم خوبی؟ اصلا یادم نمیاد کی بودی گلم، خیلیا ازین پیاما بهم دادن، بزار الان جایی هستم تو مشخص ... سلام عزیزم من تارام. همین کاربریم که توی همین تاپیک قبلا ازت درباره زن بابام و کاراش (طلسماش) پرسیدم بالاتر رو نگاه کن راستش عزیزم همین فردا به سلامتی عمل زیبایی بینی دارم یه سوال داشتم درخواست میدم هر وقت فرصت کردی ممنونم میشم چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم ولی شد.
مراجان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 4323 سلام عزیزم من تارام. همین کاربریم که توی همین تاپیک قبلا ازت درباره زن بابام و کاراش (طلسماش) پرسیدم ... اهان یه چیزایی یادم اومد، انشالله که عمل بینیت موفقیت امیز باشه،
totochichi عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 6186 اهان یه چیزایی یادم اومد، انشالله که عمل بینیت موفقیت امیز باشه، اجازه دارم یه سوال ازت بپرسم ؟اگه درخواست دادم به خاطر اینه که شناسایی میشم اگه اینجا بپرسم چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم ولی شد.