2777
2789
عنوان

خانوما کیا اعتقاد به تعیین جنسیت با کله گوسفند دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 4166 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووووف خواهرم امروز زنگ زده میگه باز برات کله باز کردم بچه دختره،منم گفتم ان تی احتمال پسر داده،گفت حالا هرچی خدا بخواد ولی برای همه من هروقت باز کردم درست بوده  

اووووف خواهرم امروز زنگ زده میگه باز برات کله باز کردم بچه دختره،منم گفتم ان تی احتمال پسر داده،گفت ...

کله الکی من اعتقاد ندارم خدا بزرگ اکثرا پسر دران تی درست درمیاد

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
کله الکی من اعتقاد ندارم خدا بزرگ اکثرا پسر دران تی درست درمیاد

اخه جالبه امروز زنگ زده میگه دوباره باز کردم دختره،منم به کسی نگفتم ان تی گفته پسر،گفتم ابجی میدونی ان تی گفت پسر،اگه اینجوری بود دیگه چرا پول سونو بدیم همه کله باز کنند

اخه جالبه امروز زنگ زده میگه دوباره باز کردم دختره،منم به کسی نگفتم ان تی گفته پسر،گفتم ابجی میدونی ...

من مادرشوهرم هم از این کار باور داره خودش ومادرم برام دوبار باز کردن پسر دراومده بود

من مادرشوهرم هم از این کار باور داره خودش ومادرم برام دوبار باز کردن پسر دراومده بود

سر همین بارداریت برات باز کردند،خب ان تی خطا زیاد داره انومالی دقیق تره،از کجا معلوم خدارو چه دیدی شاید انشاالله  یه پسر صحیح و سالم بود نه به خاطر کله  باز کردن،علایمات هم به پسر میخوره  

سر همین بارداریت برات باز کردند،خب ان تی خطا زیاد داره انومالی دقیق تره،از کجا معلوم خدارو چه دیدی ش ...

ممنون اره رو همین بارداری چون رودخترام باز کرد دختربودن راست بود ولی من اعتقاد ندارم رفته خواهرشوهرم سه تاچهله باز کرده اوناهم پسر شدن میگفت خواب دیدم یکی داشت میگفت دیدی اخربچه داداشت پسر گفتم بابا توفکر بودی من بهشون گفتم دختر که اگه بود ناراحت نشن راضیم به رضای خدا