2777
2789
عنوان

خواهرزاده کوچولوی هانده ارچل سرطان داره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2959 بازدید | 34 پست
مثلا اگه پدربزرگ سرطان خون داشته باشه و نوه سرطان تیروئید داشته باشه یعنی نوع سرطان ها فرق کنه، بازم ...

آره دیگه ژن معیوب رو دارن اینکه تومور کجا تشکیل بشه توی بدن هرکس فرق میکنه 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ارثیه پس چرا قبلا اینقدر زیاد نبود؟ الان همه یا درگیرن یا نگران

چونکه در اثر عوامل محیطی ایجاد شده و با ارث گسترش پیدا کرده 

البته در گذشته هم سرطان بوده ولی تشخیصش نمی دادن 

ولی الان دلیل زیاد شدنش سبک زندگی و اشعه و آلودگی ها و … ایناست تاثیر میزاره روی فرد باعث تغییر در فرد میشه سلول های جنسی اش آسیب میبینه به نسل بعدش منتقل میشه و همینجور ادامه پیدا میکنه 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
آره دیگه ژن معیوب رو دارن اینکه تومور کجا تشکیل بشه توی بدن هرکس فرق میکنه 

پس منم از پدربزرگم به ارث بردم

چقدر عجیب چون نوع سرطانمون فرق می‌کرد فکر نمیکردم ارثی باشه😐🤦🏽‍♀️ممنونم 

شاید تلخِ و بی مزه،ولی مست چشاتم😈🍷
پس منم از پدربزرگم به ارث بردم چقدر عجیب چون نوع سرطانمون فرق می‌کرد فکر نمیکردم ارثی باشه😐🤦🏽‍♀ ...

خواهش میکنم عزیزم 

إن شاءلله زود زود سلامتی تون رو بدست بیارید ولی حتما حتما ورزش کنید غذای سالم بخورید و چکاپ داشته باشید 

یعنی بعد از منم منتقل میشه به نوه ام؟؟؟؟🥺🥲

این ارث توی بدن شما هست ولی کارایی که گفتم انجام بدید به فرزندتون هم حتما حتما توصیه کنید که انجام بدن اصلا نگران نباشید ممکنه این ژن معیوب اصلا منتقل نشه ☺️