2777
2789
عنوان

خواهرزاده کوچولوی هانده ارچل سرطان داره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2959 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اگه پدربزرگ سرطان خون داشته باشه و نوه سرطان تیروئید داشته باشه یعنی نوع سرطان ها فرق کنه، بازم ...

عزیزدلم 

بیشتر سرطان یا توده ها بخاطر جهش های ژنتیکیه 

که ربطی به ارثی بودن نداره یه جهشه توی خود فرد

بعضی هاشونم ارثیه و بخاطر وجود یه سری ژنه که اگه منتقل بشه از نسلی به نسل بعد اونا هم میگیرن ، مثل سرطان سینه که نوع ارثیش هم زیاده ، ولی تو مورد شما ارثی نبوده 

چون اگه ارثی بود اولا به پدر یا مادرتون میرسید از اونا به شما 

بعدم نوع سرطان باید مشترک باشه یا از یه خانواده 

مثلا سرطان تخمدان و کولون و پروستات ریسک فاکتورن برای سرطان سینه ... 

پس شما که پدر مادرت درگیر نبودن از پدر بزرگت نگرفتی و از شما هم منتقل نمیشه نگران نباش

و اینکه خدارو شکر که سلامتیتو بدست اوردی عزیزدلم 

اونچیزی که شما درگیرش بودی کنسر پاپیلاری تیرویید بوده اصطلاحا بش میگن ptc که معمولا ارثی نیس و اصلا ارتباطی به سرطان خون نداره یه خوبی ای که داره مثل بیماری های مزمن تا اخر عمر با ادم نیس، وقتی درمان شی دیگه کاملا خوب میشی و سلامتی ۱۰۰ درصدتو بدست میاری

انشالله همیشه سلامتی و شادی همراهت باشه عزیزدلم❤️❤️

آره دیگه ژن معیوب رو دارن اینکه تومور کجا تشکیل بشه توی بدن هرکس فرق میکنه  

عزیزم شما هم یکم مطالعه کن بعد بقیه رو راهنمایی کن تو زمینه ی سرطان 

اطلاعات غلطی که میگی به بقیه ممکنه خیلی خیلی نگرانشون کنه 

بیشتر جهشای ژنتیکی ای که باعث سرطان میشن منتقل نمیشن به نسل بعد 

یه تعداد محدودیشون قابلیت منتقل شدن به نسلای بعد رو دارن مثل انکوژن BRCA1و۲ تو سرطان پستان که ارثی منتقل میشه 

ولی بیشترشون قابلیت انتقال ارثی رو ندارن خداروشکر