2777
2789

سلام 

میخوام نظرتون رو راجب دوست معمولی ( جنس مخالف ) بدونم !؟

بنظر شما چ اشکالی داره؟

ببینین منظورم رابطع عاشقانه و رل و اینا نیست !

مثل دوستی دو تا همجنس ک با هم دوستن.

چرا خانواده های ایرانی با این موضوع مشکل دارن؟ 

هنوز درک نکردم 

میشه لطفا دلیلتونو هم بگید؟

ممنون❤🌹

گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀   https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫

خب هر فرهنگی ظرفیت هر رسم خارجی رو نداره.  ،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هر فرهنگی ظرفیت هر رسم خارجی رو نداره.  ،،،

بله متاسفانه 

گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀   https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫
چون دخترو گول میزنه چند وقت بعد شکمش میاد بالا😅😅🤣

ن گلم منظورم رل و اینا نیست دوستی معمولیییی 

خانواده من ک مشگل ندارن البته الا شوهر دارم 

ولی من ی رفیق پسر ۵ سال یا۶ سال داشتم واقعا رفیق بوداا 

میرفتیم می یومدیم ن دست م ی بار بهش خورد ن اون

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀
از نظر من هیچ اشکالی نداره رل داشتن هم اشکالی نداره از نظر من فقط خیانت توی دوران متاهلیه که اشکال ...

بله درسته 

اما خیلییی از خانواده های ایرانی مشکل دارن با این قضیه 

من خودم الان ۳ ساله همینطوری دوستم ک شما گفتی طرف زن داره بچش هم داره ب دنیا میاد زنش و خانوادش هم منو میشناسند از اول هم قصدم این نبوده طرف تورش کنم جوری هم رفتار نکردم ک خونوادش ازم بدشون بیاد رفیقیم ولی حد و مرز خودمونم داریم

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

ن گلم منظورم رل و اینا نیست دوستی معمولیییی 

بعضی دخترا جنبه ندارن اون یکم محبت کنه فک میکنن قصد ازدواج داره

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)

چون هیچ پسری قائل به این مسئله نیست

برای دخترا شاید قابل درک باشه ولی برای پسرا هرگز! 

البته جدا از مسائل شرعی... 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
معمولا تو این‌جور روابط یکیشون اخر عاشق اون یکی میشه نمیدونم شاید ما جنبشو نداریم😕

نه همیشه اینطور نیست ک عزیزم 

چون دخترو گول میزنه چند وقت بعد شکمش میاد بالا😅😅🤣

من رفیق پسر داشتم تا ده و‌نیم شب ت کوه بودیم ذستش ب‌من نخورد بستگی ب دو طرف داره

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀