2777
2789
عنوان

چیکار کنم برگرده؟

239 بازدید | 18 پست

خواستم بپرسم با پسری که حدود سه ماه هست که نیستی بنظرتون برمیگرده؟یا باید چیکار کنم دوباره برگرده؟راهکاری چیزی ندارین کمکم کنین🥺میخوام پیام بده بهم...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تموم کرد یا تو؟ چرا تموم شد؟

راستش من بلاکش کردم ولی خب بعد چندروز پشیمون شدم از بلاکی در اوردم و بش پیام دادم،ولی اهمیت نداد...الان سه ماهه نیستیم باهم.چیکار کنم بنظرتون خودش یه روزی پیام میده؟چیکار کنم پیام بده بهم..

راستش من بلاکش کردم ولی خب بعد چندروز پشیمون شدم از بلاکی در اوردم و بش پیام دادم،ولی اهمیت نداد...ا ...

واقعا اگر با یک بلاک کردن دیگه محل نداده به نظرم بیخیالش شو 

نمیخوادت 

میخواستم همینو بپرسم بنظر شما پسری که سه ماه با رلش نیست و حرفی نزده،توی این مدت میتونی سریع با یکی ...

اره چرا نشه طرف ۱۱ سال با یکی بود ۳ ماه بعد کات کردنش رفت با یکی دیگه ازدواج کرد 

خب چی بود عزیزم؟ کاری کرده بود ؟ چند سالته؟

راستش اون روز خودم حالم زیادخوب نبود به همه چی گیر میدادم بعد اونم حرف زیاد بدی نزدا،ولی خب به من برخورد و بلاک کردم...ولی الان واقعا پشیمونم و دوس دارم برگرده