2777
2789
عنوان

نمیدونم عنوان شو چی بزنم خیانت

211 بازدید | 3 پست

خانما ما ی جایی زندگی میکنیم شهرستانه 

نمیگم بده ادمای بد و خوب همجا هستن 

ولی اینجا ادما ی کارایی میکنن بعضیاشون ک مخ ادم سوت میکشه 

ی نفرو میشناسم از دور ی دختر و س تا پسر داره یکیش معلوله جون با شوترش غامیل بودن شوهر خلافکار بود ولی غیرتی بود چجورم ولی با دانشگاه اوکی بود تماز باید حتما میخوندن 

با زنه دست ب یکی میکنن مو*اد جاساس میکنن میبره تو زندان چون مرده زندانی بود 

زنه از عمد ی جا قایم میکرد ک ببینن شوهرشو بیشتر بهش زندان بدن 

اخرین دفعه ب شوهرش حبس ابد دادن 

الان زنه طلاق گرفته ببخشید ولی چیز شده چجوری بگم خودتون فهمید دیگه 

دخترش نامزد بود بهم خورد 

میدونید دلم برا پسر ش میسوزه دوسال از من کوچیکتر بود میومد با من در دو دل میکرد میگفت ب غیرتم برمیخوره گریه میکرد میگفت مامانم و خاهرم دست از کاراشون بر نمیدارن 

پسره داشت دیوونه میشد 

میگفت اخرش میکشم مامانمو 

هست بازم بگم از خاهرش 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

این تانم ی خاهر داره 

خاهرش ی دختر داره و س تا پسر 

پسر بزرگش 15سالشه الان فک کنم شایدم کمتر دخترشم 4سالشه 

این خانم شوهر داره با ی نفر هست 19سالشه الان شایدم بیست 

واسه دوسال پیشه ک اون فرد مقابلش 18سالش بود با وجود بچه و شوهر قشنک خیانت میکرد 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خووووووب

یکی از دوستای خاهرم مامانشو همه میشناسن همه هر روز با ی نفر هست و دختره خودش خیلی خوبه ولی مامانش 

خودم ی هم مدرسه ای داشتیم س روز در هفته پیشه دوستش بود 

پدر نداشت ولی مادر داشت اونم هین خیالش نبود 

ی دختر چند ساله پیش اینجا بود از شیراز اومده بود ولی قومیتش اینجایی بود 

مادذش مرده بود نمیدونم یا طلاق کرفته بود 

ودرش اعتیاد داشت و اصلا عینه نیالشم نبود دخترهم هر شب توی پارکا بود و گله گله سرش دعوا میکردن 

ی داداش داشت میگفت این ناهر من نیست و ب خاخری قبولش نداشت و اصلا باهاشم مرف نمیزد 

اخرش از بهزیستی اومدن و بردنش 

گذاشتنش کانون 

دختره هر شب لنز میذاشت ارایش میکرد میرفت بیرون تا نصفه شب 

اینجا خیانت خیلی زیاده خیلی و من با چشای خودم میبینم 

ی نفر دیگه هست شوهرش روی کامیون کار میکنه ولی با ی مجرد دوسته و خودشم توی ی جا کار میکنه انقدر خرج پسره میکنه ک نگو 

انقدر نازه پسره رو میخره 

ی پسره س ساله هم داره زنه