2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش چیه؟

گفتم دلم عروسک می‌خواد ( عاشق عروسکام) اونم یه مدلشو پسند کرده بود گف اینو بخرم برات منم گفتم اونم قشنگه بقیه عروسکام قشنگن و ناراحت شد گف چرا باید همه عروسکا قشنگ باشن دیگه حالت تهوع می‌گیرم اگه اونو بخرمش، حرف زدنتو بلد نیستی ( منم گفتم منظورمو اشتباه متوجه شدی می‌خواستم بگم که همه‌ی عروسکایی که تو انتخاب کردی قشنگن سلیقه‌تو تعریف کردم) فقط جملم یکم اوکی نبود، ولی توضیح دادم اما تا الان قهره باهام

گفتم دلم عروسک می‌خواد ( عاشق عروسکام) اونم یه مدلشو پسند کرده بود گف اینو بخرم برات منم گفتم اونم ق ...

واقعا سر اینجور چیزا دعوا میکنین ؟ پس چقدر بی دغدغه این خوشبحالتون

گفتم دلم عروسک می‌خواد ( عاشق عروسکام) اونم یه مدلشو پسند کرده بود گف اینو بخرم برات منم گفتم اونم ق ...

حس کردم اوایل زندگیتونه و هنوز لم هم دیگه دستتون نیومده

تنها راه اینه بذاری تو سکوت فکر کنه و زمان بگذره ولی شما باهاش قهر نکن و عادی جلوه بده چون نیت قلبیتو گفتی 

💕🧚‍♀️                                               

بدبختم، بی دغدغه کجا بود!!! سر چیزای کوچیک کل هفته‌م هیچ میشه

محل نده مثل همیشه رفتار کن عادی انگار چیزی نشده خودش خوب میشه آخه این موضوع قهر کردن داره همسرت نرمال نیست به نظرم 

واقعا گاهی شک می‌کنم دوسم داره یا نه اگه داره چرا سر هرچی اینقدر قهر و ناز می‌کنه

میدونم دقیقا منم همینطورم کاش قهر بود فقط داد و بیداد و دعواش اعصابمو داغون کرده

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤