2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی

451 بازدید | 48 پست

خانمای مذهبی!!

کسی که شرایط خوندن نماز آیات رو نداره.

بعدا باید مافذمه بخونه یا قضا؟؟

به جا خوندم نوشته بود مافذمه باید خوند.

این اشتباه نیست؟؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضا نداره

مثل نماز واجب یومیه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ما توی آپارتمانیم از هیچ سمتی ماه رو نمیبینم چرا

رو به قبله وایسا ، دقیقا سمت چپت ماهه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نماز واجبه!!نماز واجب قضا داره.

کجا داره؟!

اون روزه است که قضا داره

شما مگر پریود میشی میشیم نمازهای هفته رو بعدا می‌خونی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ما توی آپارتمانیم از هیچ سمتی ماه رو نمیبینم چرا

نمی‌دونم والا.

یه سریا دیده بودن.

من خودم بیرون بودم، هیچ توجه نکردم.

رو به قبله وایسا ، دقیقا سمت چپت ماهه

فراموشش کن حواسم نبود ، توی منطقه ما شاید نباشی😅

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

کجا داره؟!اون روزه است که قضا دارهشما مگر پریود میشی میشیم نمازهای هفته رو بعدا می‌خونی

یه سرچ کنید.

منم به شک انداختید!!

برم ببینم.

به شما هم میگم.