2777
2789

همش رو فرش کنید قشنگ نمیشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه ۹متری

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشپزخونه هم یه فرش یک در یک مربع یا گرد

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
۵-۶تا۶متری میخوره ۴-۵ تا۹متری  باجای خالی به نظر من کف سرامیکه  دوسا ۳تا۱۲بندازید شیک ...

چجوری حساب میکنی🫤

خونه مامانم ۱۰۰متره ی ۹وسط میوفته دورشم خالی ک مبل میمونه

اخه همسرم میگه ۳تا میخوره دوره ها  و وسطشم باز میمونه

بهتره یه فرش کوچیک برای جلوی مبل ها و یه فرش هم برای زیر میز غذاخوری بندازید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
یعنی چقد عزیزم ۶ یا ۴

یک در یک یا یک در یک و نیم

چجوری حساب میکنی🫤 خونه مامانم ۱۰۰متره ی ۹وسط میوفته دورشم خالی ک مبل میمونه

چون دقیقا الان خونه من این شکلیه  من دوتا ۱۲انداختم 

با یک ۶

دور تا دورشم بازه 

بستگی به میزان فضا داره که چقد ادم دلش بخواد بپوشونه 

بله تو این فضا یک ۶متری هم بسشع و به نوع چیدمان بستگی داره

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
چون دقیقا الان خونه من این شکلیه  من دوتا ۱۲انداختم  با یک ۶ دور تا دورشم بازه  بس ...

عزیزم بر این خونه همسرم میگه ۲ تا ۱۲ قشنگه من میگم ۳تا ۹ مبلم داریم ولی فضای باز و خالی زیاد نمیخوام با اینحال کدوم قشنگ میشه ۹ یا۱۲

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم بر این خونه همسرم میگه ۲ تا ۱۲ قشنگه من میگم ۳تا ۹ مبلم داریم ولی فضای باز و خالی زیاد نمیخوام ...

۱۲متری 

به نظرم چون اگه وصل هم کنی خطای رسیدن فرشا زیاد نیست 

و تو تغییر دیزانات بیشتر میتونی مانور بدی 

یهو میبینی ناهارخوریتو که میخوای جاشو عوض کنی فرشا زیاد میاد نصفش میره زیرش 

ولی۱۲ها بهتر میوفتن 

درضمن سلیقه بعضی اقایون خیلی در دورنما خوبه

۱۲متری  به نظرم چون اگه وصل هم کنی خطای رسیدن فرشا زیاد نیست  و تو تغییر دیزانات بیشتر م ...

مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی بله همسرمم همین و میگه ضمن اینکه خونه رو هم بزرگتر نشون میده

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی بله همسرمم همین و میگه ضمن اینکه خونه رو هم بزرگتر نشون میده

مبارکتون باشه انشالله 

امیدوارم برای شروع زندگی تو خونه جدیدتون در روزی همیشه  باز و شادی و خوشبختی درش جریان داشته باشه❤️

خونه اتون همیشه سبز❤️❤️