2777
2789

از وقتی یادمه مثل سگ ازش میترسیدم اون منو مامانمو کتک میزد خیلی بداخلاق بود یه بار سر اینکه من لیوانو اب نزدم اینقد با چوب منو زد استفراق کردم، یه بار سر اینکه صدام کمی بلند بود با چراغ قوه زد تو دماغم شکست،یه بار خواست منو بزنه از ترس دستشویی کردم، یه بار سر مامانمواز سه جا شکوند وخیلی های دیگه من درسم زرنگ بود معدلم پایین 19 نبود برای فرار ازش تو16 سالگی ازدواج کردم بعد یکسال باردارشدم و نتونستم درسمو ادامه بدم زندگی زناشویی خوبی ندارم ،اگه پدرم پدر بود من الان قطعا شاغل بودم و بهترین زندگیو داشتم لعنت بهش هیچوقت نمیبخشمش

پسرام یعنی خود خوشبختی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر که از اون خونه نجات پیدا کردی 

همسرت حمایتت نمیکنه درستو ادامه بدی؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

حالا بابای من که بابای خوبی بودو جونشو برامون میزاشت خیلی زود فوت کرد حتی نموند بازنشست بشه یه استراحتی کنه خستگی اینهمه سال کارو زحمت از تنش دربیاد🥲وقتیم رفت خانواده ش ارث و پول خود بابامو بهمون ندادن اگه بود منم زندگیم خیلی بهتر بود

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻