2777
2789

ی سوال داشتم بین زندگی توی خونه قدیمی ساز منظریه و یا نوساز توی رشتیان کدوم منطقی تره؟چون تقریبا قیمتشون یکیه فقط محله هاش فرق داره و برای منی که ساکن کردم و شناختی از رشت ندارم انتخاب سخته،مگه منظریه چی داره که رشتیان نداره؟

خود رشتی‌ها یه سری مناطق براشون با ارزشه مثل منظریه و گلسار و فکر میکنن خیلی با بقیه مناطق فرق داره ، ولی برا منکه تو شهر بزرگ زندگی کردم جور دیگه ای میبینم، مثلا منظریه پایین شهر ه کاملا یا کل گلسار بخاطر رودخونه بوی لجن وحشتناک میده، کلا فرقی نداره  اکثر مناطق یه جورن مگر جاهایی مثل حمیدیان و معلولین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس رشتیان هم باید بو بده چون گوهر رود ازش میگذره  ،من فقط برای بازدید از واحدها رفتم مدت کمی آن ...

اونجا هم به قسمتاییش بو میده قسمتایی حقی فک کنم اسمشه ، شبا باید بری وااقعا هررخونه ای که میبینی باید پنجره ها رو بار کنی بو بکشی متاسفانه اکثرش اینجوری چون کل شهر رودخونست و فاضلاب تو همون رود می ریزن.