2777
2789
عنوان

این سایت هیچوقت درست بشو نیس

103 بازدید | 8 پست

نی نی یار جا اینکه یه مشت بچه های بدتربیت رو از تاپیکا جمع کنه میاد تاپیکای سالمو میترکونه

@niniyar‍  نینی یار ظاهرا جدیدا قانون سایت عوض شده جا تعلیق کردن افراد بی ادب تاپیکارو میترکونید؟ بگید اگ قانون عوض شده و تعلیق نمیشیم مام با افراد بددهن مث‌خودشون برخورد کنیم 

داخل تاپیکتون بحث شده بود

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

داخل تاپیکتون بحث شده بود

تاپیک من هیچ ایرادی نداشت داشتیم تبادل نظر میکردیم یه کاربر بچه سال اومد خرابش کرد منم شمارو تگ کردم ک از تاپیکم جمعش کنید باید تاپیک من بترکه ؟ جز کامنت اون یه کاربر بقیه ی کاربرا خیلی محترم داشتیم حرف میزدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مشکل منم رسیدگی کنین لطفا کامنتم خیلی طول میکشه تا منتشر بشه

محتویات تاپیک و پستهای کاربرانی که تازه ثبت نام کردن کنترل و بعد منتشر میشه.صبوری کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نینی یار چه وضعشه این کاربر خود درگیر چرا تعلیق مشکی نمیشه ؟؟؟؟آخرین تاپیکشو ببینید من بخوام پیگیری ...

تاپیک قبلی منم یه کاربر بچه سال اومد یه مشت توهین کرد اولم ب یکی دیگه از کاربرا توهین کرد بعد من جالب اونجاس تهشم تاپیک من ترکید بااینکه تاپیکم اصلا موردی نداش

تاپیک من هیچ ایرادی نداشت داشتیم تبادل نظر میکردیم یه کاربر بچه سال اومد خرابش کرد منم شمارو تگ کردم ...

فقط اون کاربر نبود.هر تاپیکی که داخلش بحث باشه تعطیل میشه